Storm 4

Storm4 sähköpyörätuoli soveltuu moneen eri käyttötarpeeseen lukuisten eri kokoonpanovaihtoehtojen ja istuinjärjestelmien ansiosta. Storm4 sähköpyörätuoleissa on LiNX-elektroniikka nyt vakiona.

Modulite™ teleskooppi-istuinjärjestelmä on saatavana Storm4 ja X-Plore-malleihin. Teleskooppirunko istuimen ytimessä tukee monia erilaisia istuma-asentoja eri käyttäjien tarpeisiin. Nyt myös terapeutit itse voivat helposti tehdä istuma-asennon säätömuutoksia. Istuimen molemmin puolin on teleskooppisivukiskot, joiden avulla istuinleveyttä voidaan säätää jopa 38-53 cm. Sivukiskot mahdollistavat myös käsitukien ja muiden lisävarusteiden kuten polvitukien asentamisen yksilöllisesti. Valitset siis istuinlevyn, selkäosan rungon ja pehmusteverhoilun eri vaihtoehdoista. Lisävarusteena myös mm. säädettävät jalka-, käsi- ja vartalotuet sekä päätuki.

Kaikki sähköpyörätuolit ja niihin sopivat istuinjärjestelmät valitaan aina yksilöllisen sovituksen perusteella yhdessä terveydenhuollon ammattilaisen kanssa tilauslomaketta täyttäen. Soita ja tilaa esittely ja pyydä tarjous!