Oletko apuvälineitä tarvitseva tai omainen?

Myymme ja vuokraamme liikkumisen ja päivittäisen toimintaympäristön apuvälineitä, jotka helpottavat liikuntarajoitteisten ihmisten jokapäiväistä elämää.

Monet tuotteistamme tarjotaan suositteluprosessin kautta. Oman hyvinvointialueesi terveydenhuollon ammattilainen voi antaa tietoja säännöksiin ja menettelyperusteisiin liittyen.

Osa tuotevalikoimastamme löytyy jälleenmyyjiemme kautta. Nämä ovat yleensä tuotteita, jotka eivät vaadi hoitohenkilökunnan toteuttamaa yksilöllistä sovittamista. Esimerkkinä muun muassa rollaattorit. Sinua lähinnä olevat jälleenmyyjät löydät Jälleenmyyjät sivulta.

Voit ottaa meihin aina yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua oikean tuotteen löytämiseen. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@campmobility.fi.

Haluatko lisää inspiraatiota - tutustu tarinoihimme blogien ja videoiden avulla!

Inspiraatiota blogeista
Tällä sivustoalueella voit tutustua meihin Camp Mobilitylaisiin ja yhteistyökumppaneihimme - ihmisiin Mobilityn toiminnan takana: Tarinoihimme, tuotteisiimme ja ihmisiin, jotka tietävät ja jakavat historiansa ja kokemuksensa. Voit kurkata myös meneillään oleviin kehitysprojekteihin ja löydät vinkkejä sopivista ratkaisuista ja palveluista eri tilanteisiin.
Lue lisää
Vinkkejä käytönopastusvideoilta
Jokaisen tuotesivun alaosassa on Videot-välilehti, josta voit tutustua tuotteen käyttöön, kokoamiseen ja purkamiseen käytönopastusvideoiden avulla. Katso esimerkiksi Uuden Vereya Plus sängyn opastusvideot täältä:
Lue lisää