Allard Support For Better Life! 

”Allard Support For Better Life” konserni muodostuu useasta alla esitellystä osasta. Peter Allard omistaa 100 % yrityksestä ja on CEO. Konsernissa on n. 400 työntekijää.  

Konserniin kuuluvassa myyntiyhtiössä on Camp Scandinavia Ruotsi, Tanska, Norja ja Suomi. Muilla markkinoilla löytyy Allard USA, Allard UK, Camp Mobility Suomessa ja Alfimed Norjassa. Pohjoismaiden ulkopuolella yritys työskentelee nimellä Allard INT.  Pienempiä varastoja löytyy eri yksiköistä, mutta päävarasto on Helsingborgissa. 

Yritysryhmällä on tuotantoyksiköt Kiinassa (tekstiiliortoosit), Irlannissa (selkäortoosit yksilöllisin mitoin ja skannattuna) ja Malmössä (hiilikuitutuotanto). 

Konserniin kuuluu myös asiakaslähtöinen toiminta. Camp Pro Ortopedteknik pääpaikkanaan Sophiahemmet Tukholmassa. Siellä ja muissa toimipisteissä keskitytään täysin yksilöllisten apuvälineiden sopimustoimituksiin Tukholman ja Uppsalan alueilla ja myös vakuutusyhtiöille ja muille yksityisille toimijoille. Sophiahemmetissä on myös neurologisia klinikoita ja neurologista kuntoutusta, sekä fysioterapiaa että lääkärin vastaanottoja. Lisäksi sekä Suomessa että Tanskassa harjoitetaan apuvälineklinikkatoimintaa Camp Clinicin kautta.  

Pääkonttori sijaitsee Helsingborgissa ja täältä löytyvät tukitoiminnot kuten IT, strateginen kehitys, tuotekehitys, taloustoiminnot ja HR. 

Allard Support For Better Life:n tuotekehitysosasto sijaitsee Helsingborgissa ja Tukholmassa. Tiimi rakentuu henkilöistä, joilla on pitkä kokemus ortopeditekniikasta ja fysioterapiasta sekä suunnittelijoista, jotka työskentelevät mallien ja materiaalivalintojen parissa. Tavoitteena on, että työntekijät eri koulutuksilla ja taustoilla varmistavat kehitysprojektiemme olevan hyvin ankkuroituneita niille suunnattuihin toimintoihin ja että yhteys käyttäjiin on mahdollisimman vahva.  Toiminnan kliiniset osat antavat meille hyvät mahdollisuudet varmistaa jo varhaisessa vaiheessa kehitysprosessia apuvälineen toiminta ja istuvuus. 

Jos haluat olla yhteydessä ”Allard Support for Better Life:een, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen: 
info@allardsupport.com.

Peter Allard, CEO för Allard Support for Better Life!