Laatu ja ympäristö

Camp Scandinavialle on erittäin tärkeää, että harjoitamme toimintaa siten, että vaikutukset ympäristöön ovat mahdollisimman pienet ja huomioimme järkevät liiketoiminnan periaatteet.  Tämä koskee Campin työtä niin asiakkaille kuin heidän kanssaan sekä tavaroiden ja palvelujen toimittajia, joiden kanssa teemme yhteistyötä. 
        
ISO-Sertifikaatit

SERTIFIKAATIT JA STANDARDIT
CAMP SCANDINAVIA AB (Ruotsi, Norja, Tanska ja Suomi) ja Allard Int. ja CAMP MOBILITY on sertifioitu ISO 9001:2015, ISO14001:2015 mukaisesti.
 

PAINOTUOTTEET

PAINOTUOTTEET
Käytämme yritystä, joka on ISO 14001 sertifioitu ja joka käyttää Joutsenmerkki-paperia tai FSC-tunnistettavaa paperia. Meille on tärkeää toimia näin koko yrityksessämme. Painotuotteemme valmistetaan pääasiallisesti digitaalisella painoprosessilla, mikä ei vaadi samoja kemikaaleja kuin muut painotekniikat.

PAKKAUKSET

PAKKAUKSET
Vähentääksemme kuljetusten määrää muualta maailmasta, vaadimme toimittajiamme käyttämään mahdollisimman joustavia paketteja.  Pakkausmateriaali, jota käytämme ensisijaisesti tuotteissamme on kierrätetystä materiaalista. Muovipakkaukset voidaan heittää muovikeräykseen ja pahvit pahvinkierrätykseen.

AJONEUVOMME

AJONEUVOMME
Tavoitteenamme on, että ne työntekijät, joilla on työsuhdeauto, valitsisivat ympäristöluokitellun vaihtoehdon ja suunnittelisivat aktiviteettinsa mahdollisiman pitkälti huomioiden ympäristökuormituksen vähentämisen.

KULJETUKSET

KULJETUKSET
Työskentelemme mahdollisimman pitkälti kuljetusyritysten kanssa, jotka takaavat ympäristöystävälliset kuljetukset, sekä Skandinavian sisä- että ulkopuolella.

ENERGIA

ENERGIA
Allard Support for Better Life (emoyhtiömme)  on investoinut tuulivoimaan vähentääksemme riippuvuutta sähköstä, jota tuotetaan ei uusiutuvista lähteistä ja tukee tätä kautta siirtymää vihreään sähköön.

TUOTANTOVASTUU

TUOTANTOVASTUU
Tuotantovastuulait täyttääksemme olemme liittyneet FTI:in, Förpacknings & Tidningsinsamlingeniin yhdessä El-ringin kanssa Ruotsissa sekä seuraamme aktiivisesti kunkin maan lakeja ja säädöksiä. Suomessa olemme mm. RINKI- ja SERTY -tuottajayhteisöjen jäsen.

TURVALLISET TUOTTEET

TURVALLISET TUOTTEET
Tuotekehityksellemme on tärkeää, että ne tuotteet, joita myymme ja tuomme markkinoille ovat turvallisia käyttäjillemme sekä heille, jotka viimeistelevät tuotteet. Tuotteet, joita valmistamme testataan toiminnallisesti ja tuotteet, joissa on ihokontakti, testataan riippumattomattomassa laboratoriossa (SGS) varmistaaksemme etteivät ne sisällä haitallisia aineita. Samat korkeat vaatimukset asetamme luonnollisesti myös muille tavarantoimittajille.