Huolettomasti vuokraamalla!

Camp Mobilityn tuotteita voi nyt myös vuokrata! 
Kun haluat vuokrata, ota yhteyttä info@campmobility.fi  tai puh. 09 350 76 310 (ma–pe 8–16)
Voit myös täyttää vuokrauslomakkeen netissä, ja otamme sinuun yhteyttä.

Vuokrauksen hinta

Voit valita toistaiseksi voimassa olevissa vuokrasopimuksen tai määräaikaisen vuokrasopimuksen. Sovitun vuokrahinnan lisäksi vuokratuote sisältää aloitusmaksun, joka veloitetaan ensimmäisen vuokramaksun yhteydessä. Vuokrat erääntyvät kuukausittain kuukauden viimeisenä päivänä. Viivästyskorko on korkolain mukainen. Jos vuokraajana on yksityishenkilö, vuokrahintaan lisätään arvonlisävero 24%. Vuokraushintoihin voit tutustua vuokrausesitteestä:

Vuokra-aika

Vuokra-aika alkaa tuotteiden toimituspäivästä. Minimi vuokra-aika on yksi kuukausi. Kumpikin osapuoli voi irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan vuokrasopimuksen milloin tahansa siten, että sopimus päättyy irtisanomista vastaavan maksukuukauden päättyessä. 

Käytönopastus ja käytönaikainen huolenpito

Vuokralleottajan tulee noudattaa tuotteen käyttöohjeita ja tarvittaessa käyttäjää opastetaan niiden noudattamisessa. Vuokratuotteiden luovutuksen yhteydessä asiakkaalle annetaan käytönopastus. 

Vastaamme toistaiseksi voimassa olevan vuokrasopimuksen aikana vuokratuotteen käytön mukaisesta huollosta. Turvallisuussyistä käyttäjä ei saa itse korjata eikä korjauttaa vuokratuotetta kolmannella osapuolella eikä tehdä siihen muutoksia.

Palautus

Kun vuokratuotteiden tarve lakkaa, ota yhteyttä info@campmobility.fi tai puh. 09 350 76 310 (ma–pe 8–16). Vuokrauksen päättyessä järjestämme vuokratuotteen noudon. Vuokratuotteiden toimituspäivä sekä nouto- tai palautuspäivä luetaan vuokra-aikaan. Toimitus- ja noutokulut veloitetaan erikseen.

Tutustu vuokrausehtoihin tästä: