VuokraUSTA terveydenhuollon TOIMIJOILLE

Camp Mobility vuokraa apuvälineitä pääsääntöisesti terveydenhuollon laitoksille ja yksiköille.
Kun haluat vuokrata, ota yhteyttä info@campmobility.fi  tai puh. 09 350 76 310 (ma–pe 8–16)
ja pyydä tarjous. 

Vuokrauksen hinta

Vuokrahinnan lisäksi vuokratuote sisältää aloitusmaksun, joka veloitetaan ensimmäisen vuokramaksun yhteydessä. Vuokrat erääntyvät kuukausittain kuukauden viimeisenä päivänä. Viivästyskorko on korkolain mukainen. 

Vuokra-aika

Vuokra-aika alkaa tuotteiden toimituspäivästä. Minimi vuokra-aika on yksi kuukausi. Kumpikin osapuoli voi irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan vuokrasopimuksen milloin tahansa siten, että sopimus päättyy irtisanomista vastaavan maksukuukauden päättyessä. 

Käytönopastus ja käytönaikainen huolenpito

Vuokralleottajan tulee noudattaa tuotteen käyttöohjeita ja tarvittaessa käyttäjää opastetaan niiden noudattamisessa. Vuokratuotteiden luovutuksen yhteydessä asiakkaalle annetaan käytönopastus. 

Vastaamme toistaiseksi voimassa olevan vuokrasopimuksen aikana vuokratuotteen käytön mukaisesta huollosta. Turvallisuussyistä käyttäjä ei saa itse korjata eikä korjauttaa vuokratuotetta kolmannella osapuolella eikä tehdä siihen muutoksia.

Palautus

Kun vuokratuotteiden tarve lakkaa, ottakaa yhteyttä info@campmobility.fi tai puh. 09 350 76 310 (ma–pe 8–16). Vuokrauksen päättyessä järjestämme vuokratuotteen noudon. Vuokratuotteiden toimituspäivä sekä nouto- tai palautuspäivä luetaan vuokra-aikaan. Toimitus- ja noutokulut veloitetaan erikseen.

Tutustu vuokrausehtoihin tästä: