Apuvälineiden vuokraus

Camp Mobility vuokraa apuvälineitä terveydenhuollon laitoksille, yrityksille, palvelukodeille ja yksityisille henkilöille. Yhteydenotot: info@campmobility.fi  tai puh. 09 350 76 310 (ma–pe 8–16). 

Vuokrauksen hinta


Vuokrahinta muodostuu päivävuokrasta ja toimitusmaksusta. Vuokrat laskutetaan kuukausittain jokaisen kuukauden viimeinen arkipäivä, maksuehto on 14 pv. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi ja tuotteen voi palauttaa, tai lunastaa, koska tahansa. Minimilaskutus on 1 kuukausi. Tuotteeet pestään ja huolletaan jokaisen palautuksen jälkeen. 

Vuokra-aika


Vuokra-aika alkaa tuotteiden toimituspäivästä ja päättyy kun tuote saapuu varastolle. Kumpikin osapuoli voi irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan vuokrasopimuksen milloin tahansa siten, että sopimus päättyy irtisanomista vastaavan maksukuukauden päättyessä. 

Käytönopastus ja huollot


Vuokralleottajan tulee noudattaa tuotteen käyttöohjetta ja tarvittaessa käyttäjää opastetaan niiden noudattamisessa. Vuokratuotteista on saatavissa käytönopastusvideot ja käyttöohjeet myös sähköisesti, jotka löytyvät Tuotteet-sivustolta tuotekohtaisesti. 

Määräaikaishuollot sisältyvät vuokrauksen hintaan. Turvallisuussyistä käyttäjä ei saa itse korjata eikä korjauttaa vuokratuotetta kolmannella osapuolella eikä tehdä siihen muutoksia. Mikäli vuokratuotteessa esiintyy vikoja, niistä tulee ottaa heti yhteyttä tekniseen huoltoomme: huolto@campmobility.fi tai puh. 09 350 76 313 (ma–pe 8–16). 

Vuokratuotteen palautus


Kun vuokratuotteiden tarve lakkaa, ottakaa yhteys asiakaspalveluumme: info@campmobility.fi tai puh. 09 350 76 310 (ma–pe 8–16). Apuvälineen vuokrauksen päättyessä järjestämme vuokratuotteen noudon. Vuokratuotteiden toimituspäivä sekä nouto- tai palautuspäivä luetaan vuokra-aikaan. Toimitus- ja noutokulut veloitetaan erikseen.

Tutustu vuokrausehtoihin tästä:

Mervi Jylli
Avainasiakas-/tuotepäällikkö, vuokraus Mervi Jylli