Camp Scandinavia Oy 

Camp Scandinavia on ruotsalainen perheyritys, joka on 100 % Peter Allardin omistuksessa. Yrityksellä on pitkä historia, joka ulottuu yli 70 vuoden päähän.  Camp Scandinavia on perustamisestaan saakka 1954 ollut toimittajana koko ortopeditekniselle alalle Ruotsissa. Campin liikeidea on antaa asiakkailleen lisäarvoa innovatiivisilla tuotteilla, tukea osaamista ja luovuutta sekä auttaa heitä palvelemaan asiakkaitaan paikallisesti. Camp Scandinavian kunnianhimoisena tavoitteena on johtaa kehitystä ortoosien parissa. Pohjoismaiset tytäryhtiöt aloittivat toimintansa hieman eri ajankohdin, ensin 70-luvulla Tanskassa, sitten Suomessa ja 80-luvulla mukaan tuli myös Norja. 

Campin globaalisti palveleva pääkonttori on Helsingborgissa yhdessä päävaraston ja eri tukitoimintojen kanssa, joita ovat esim. Asiakaspalvelu, Talousosasto, Markkinointiosasto, HR, IT ja Laatuosasto. Palvellaksemme mahdollisimman hyvin myös tytäryhtiöissämme on sekä Norjassa että Suomessa paikalliset varastot. 

Oma tuotekehitys ja tuotanto mahdollistavat Campille koko tuotantoketjun hallinnan materiaalien valinnasta valmiiseen, pakattuun lopputuotteeseen asti. 
Tuotekehitysosasto sijaitsee pääasiallisesti Helsingborgissa. Tiimi rakentuu henkilöistä, joilla on pitkä kokemus ortopeditekniikasta ja fysioterapiasta sekä suunnittelijoista, jotka työskentelevät kaavoituksen ja materiaalivalintojen parissa. Tavoitteena on, että työntekijät, joilla on erilainen koulutus ja kokemus varmistavat, että kehitysprojektimme suuntautuvat hyvin tavoitteena oleviin toimintoihin ja että yhteys käyttäjiin on mahdollisimman vahva.  

Lars Adde, Toimitusjohtaja

Lars Adde, Toimitusjohtaja

Olennainen osa yrityksen strategiaa on, että myyvä organisaatiomme koostuu pääasiallisesti lääketieteellisesti osaavasta henkilökunnasta. Riippuen kustakin kohderyhmästä on organisaatiossamme useita terveydenhuollon asiantuntijoita, kuten apuvälineteknikoita, toimintaterapeutteja, fysioterapeutteja ja sairaanhoitajia. 

Camp Scandinavialla on vahva kokemus koulutuksesta. Me koulutamme asiakkaamme tuotteiden käyttöön, tekniikkaan ja toimintaan sekä taloudellisesti järkevään tuotteiden valintaan. Koulutus voi tapahtua asiakkaan luona ja tarvittaessa vaiheittain riippuen koulutuksen tarpeesta. 

Camp Scandinavia oli yksi ensimmäisistä yrityksistä alallamme, joka sai ISO 9001:2015 sertifikaatin. Olemme päivittäneet sitä ISO 13485:2016:lla ja ympäristösertifikaatti ISO 14001:2015:lla, jotka koskevat myös tuotekehitystä, valmistusta, ostoja, markkinointia, myyntiä ja jakelua.

Edelleen olemme perehtyneet MDR:n asettamiin vaatimuksiin ja tulemme myös olemaan valmiita ajoissa tähän siirtymään. Itse sertifikaatin lisäksi tärkeintä on varmistaa, että noudatamme lakeja ja säädöksiä samalla kun toimitamme teille laatua, joka toimii teille lisäarvona.

Camp Scandinavia tekee toistuvasti asiakaskyselyjä varmistaakseen, että täytämme asiakkaidemme odotukset koskien tuotteita, laatua ja toimitusvarmuutta. Toimitusvarmuutta mittaamme jatkuvasti toimintajärjestelmässämme ja parannustyötä tapahtuu koko ajan.