Camp Mobility

Camp Mobility myy, vuokraa ja huoltaa liikkumisen ja toimintaympäristön apuvälineitä

Camp Mobility on Camp Scandinavia Oy:n (y-tunnus 0282300-0) liikkumisen ja muiden päivittäisten toimintojen apuvälineisiin keskittynyt, vuonna 2015 perustettu liiketoimintayksikkö. Camp Mobility on osa Camp Scandinavia Oy:ta.

Camp Scandinavia Oy on Suomessa jo vuodesta 1978 toiminut ortoosi- ja proteesiratkaisuja sekä -materiaaleja maahantuova ruotsalainen perheyhtiö.

Suomessa toimii myös erillisyhtiö Camp Clinic Oy (y-tunnus 2129139-6) joka tarjoaa lääkinnällisen kuntoutuksen yksilöllisiä ratkaisuja kuten ortooseja, tukipohjallisia ja jalkineita.

Me kaikki olemme osa Allard Group -konsernia.

Camp Mobility myy ja vuokraa mm. pyörätuoleja, sähköpyörätuoleja, mopoja, sänkyjä, patjoja, istuintyynyjä, henkilönostimia, kävelytelineitä, happirikastimia ja hygienia-apuvälineitä.

Camp Mobilityn päätoimipiste ja koko Camp Scandinavia Oy:n Suomen logistiikkakeskus sijaitsee Sarankulmassa Tampereella. Muut Mobilityn toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tuusulassa, Kuopiossa ja Oulussa.

Keskitymme Camp Mobilityssä vahvaan paikalliseen yhteistyöhön ja tarjoamme räätälöityjä ja yksilöllisiä ratkaisuja. Huollamme ja korjaamme kaikkia myymiämme tuotteita Suomessa. Kaikilla myyntiedustajillamme ja tuotespesialisteillamme on usean vuoden kokemus alalta. Alueelliset myyntiedustajamme palvelevat sinua sekä Itä-, Länsi-, Etelä- että Pohjois-Suomessa.

Teemme yhteistyötä sekä alueellisten apuvälinekeskusten että apuvälinealan johtavien valmistajien kanssa. Panostamme suomalaisten apuvälineiden käyttäjien tarpeiden kuulemiseen ja viemme kehitysideat eteenpäin maailman johtaville apuvälinevalmistajille.

Laatu ja ympäristövastuullisuus

Camp Scandinavialla ja Camp Mobilitylla on ISO 9001 -sertifioitu laatujärjestelmä ja ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Olemme panostaneet ympäristövastuullisuuteen pakkausmateriaalin, elektroniikan ja akkujen osalta. Kierrätämme pakkausmuovit ja pahvit. Olemme RINKI ja SERTY -tuottajayhteisön jäsen. Konsernimme omistaa tuulivoimaloita, jotka tuottavat sähköä saman verran kuin yrityksemme käyttävät sähköä. 

Support for Better Life!

Olemme osa Allard Support Groupia

Camp Scandinavia on tuotekehitys- ja myyntiyritys, joka on osa Allard Support for Better Life Groupia. Allard Supportilla on tällä hetkellä noin 400 työntekijää ympäri maailmaa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingborgissa, samassa paikassa jonne muutimme 50 vuotta sitten. Täällä sijaitsee varastomme, tukitoimintomme, asiakaspalvelumme, talous-, markkinointi-, it- ja henkilöstöosastomme.

Allard group

Camp Scandinavia 

Visiomme on, että Camp Scandinavia on innovatiivinen perheomistuksessa oleva yritys ja omien ortopedisen alueen tuotteidensa kautta kansainvälisesti tunnettu. Pohjoismaisella kotimarkkina-alueella tulee ortopediatekniikan olla perustana toiminnallemme.

Camp Scandinavia

Camp Clinic

Camp Clinic on yksilöllisiin lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineisiin ja niihin liittyviin ratkaisuihin erikoistunut yritys. Tuotevalikoimaamme kuuluvat tukipohjalliset, jalkineet ja ortoosit.

Camp Clinic