Tekninen osasto ja huoltopalvelut

Huoltopalvelut

Huollamme ja korjaamme kaikkia myymiämme apuvälineitä Suomessa valmistajan ohjeiden mukaisesti. Palvelumme kattaa myös edustamamme tuotemerkkien muualta hankittujen tuotteiden huollot ja korjaukset.

Kun apuvälineesi tarvitsee huoltoa tai korjausta,
ota ensisijaisesti yhteyttä aina apuvälineesi myöntäneeseen tahoon
esim.
hyvinvointialueesi apuvälinekeskukseen.

Käyttökuntoonlaitto
Camp Mobilityn tekninen osasto kokoaa, säätää ja varustelee asiakkaiden tarpeiden mukaan myymämme apuvälineet ennen asiakkaalle toimitusta. Tyypillisiä käyttökuntoonlaittoon liittyviä toimenpiteitä on mm. kuljetuspakkauksista purkaminen, tuotteen osien ja tilattujen lisävarusteiden kiinnitys, herkkyyden säätö ja renkaiden ja jarrujen tarkistus ja säätö.

Asennus ja toimitus  
Jotkut apuvälineet kuten esim. kotihoitosängyt, nostimet, luiskat, rampit sekä tukikaiteet ja kahvat vaativat käyttökuntoonlaiton ja asennuksen sekä käytönopastuksen vasta asiakkaan kohteessa. Tekniset asentajamme ja myyntineuvottelijamme suorittavat toimituksia sekä asennuksia myös asiakkaiden kohteisiin. Toimitukset hinnoitellaan erikseen työtuntihinnan ja matkakustannusten mukaan.

Käytönopastusvideoita löydät eri tuotteiden tuotekohtaisilta sivuilta.

Esteettömyyspalvelut -sivulta voit lukea lisää asunnonmuutostöihin, kartoituksiin ja ramppi-/luiska-asennuksiin liittyvistä palveluistamme.

Korjauspalvelut

Tekninen osastomme on myös apuvälinekorjaamo. Korjaamme apuvälineesi huolella ja ammattitaidolla. Huoltomme korjaa kaikki edustamamme merkit valmistajien ohjeiden mukaisesti.

Olethan yhteydessä meihin, niin teemme sinulle tarjouksen tarvitsemastasi korjauksesta tai huoltotoimenpiteistä. Korjauksen yhteydessä voit tarvittaessa vuokrata meiltä perusapuvälineen huollon ajaksi.
Meillä voit maksaa myös rahoituksella – osissa tai vasta myöhempänä ajankohtana.

 

Yhteystiedot

Huolto: 09-350 76 313 tai huolto@campmobility.fi

Tekniset asentajamme yhteystiedot löydät myös Yhteystiedot -sivulta.

Varaosapalvelut

Tekniset varaosamyyjämme vastaa ammattitaidolla kaikkien myymiemme apuvälineiden ja edustamiemme tuotemerkkien varaosista, lisävaruste- ja varustelumahdollisuuksista. 

Soita meille, kun tarvitset varaosia, lisävarusteita tai tietoa mistä tahansa apuvälineestämme ja eri osien yhteensopivuudesta.

Varaosat: 09-350 76 312 
tai varaosat@campmobility.fi

Eri tuotteidemme räjäytyskuvat ja varaosaluettelot löydät tuotekohtaisilta sivuilta sekä jo myynnistä poistuneiden mallien räjäytyskuvat ja varaosaluettelot Down Load Center varaosaluettelot -sivustoalueelta.

Määräaikaishuollot

Lääkinnällisten laitteiden määräaikaishuolto on säännöllisin väliajoin tehtävä lakisääteinen huoltotoimenpide. Määräaikaishuolto sisältää tarkistuksia ja huoltotöitä, jotka määräytyvät suoritettaviksi huollettavan tuotteen käyttömäärän tai tietyn aikavälin mukaan. Aikaväli ilmoitetaan useimmiten vuosina, esimerkiksi vuoden välein. Määräaikaishuollon suoritettavat huoltotoimenpiteet määräytyvät merkki- ja mallikohtaisesti valmistajan ohjeen mukaan.

Määräaikaishuollon hinta
Määräaikaishuollon hinta määräytyy suoritettavien toimenpiteiden määrän mukaan. 
Joskus määräaikaishuollon lisäksi täytyy tehdä korjauksia turvallisuuden sekä käyttömukavuuden säilyttämiseksi. Yleisimpiä määräaikaishuoltojen yhteydessä tehtäviä korjauksia ovatovat renkaiden ja jarrujen korjaukset, valojen ja akkujärjestelmän korjaukset ja vaihdot tai käyttömukavuuteen vaikuttavat huoltotoimenpiteet kuten istuinpehmusteiden ja istuintyynyjen vaihdot yms. 

Lähetä meille viestiä, saat meiltä tarjouksen.

 

Muutostyöt

Teknisen osastomme huoltopalvelumme kattaa myös yksilölliset muutostyöt. Suoritamme MDR:n mukaisia muutostöitä, jotka eivät muuta tuotteen valmistajan määrittämää laitteen käyttötarkoitusta.

Tyypillisiä yksilöllisiä muutostöitä ovat:

  • lisävarusteiden ja optioiden asentamiset
  • yksilölliset jalka- tai käsitukiratkaisut
  • yksilölliset istuinjärjestelmät
  • erilaiset pöytälevyt
  • jalkaosien korotukset
  • kätisyyden vaihdot
  • ranne-peukalo-otteen vaihdot
  • sähköisten apuvälineiden erikoisohjaimet
  • erilaiset ohjelmoinnit

 

 

Huoltokoulutukset

Teknisen osastomme erityisasiantuntijamme omaavat pitkän kokemuksen alalta ja ovat kysyttyjä kouluttajia erityisesti liikkumisen apuvälineiden ohjelmointi- ja huoltokoulutuksiin. 
Ota yhteyttä Teemuun tai Samiin huoltokoulutuksien ja muiden asiantuntijapalveluiden järjestämiseksi.

Teemu Jokihaara
Huoltopalvelut
+358 400 408 083 
tai 
teemu.jokihaara@campmobility.fi

Sami Salonen
Esteettömyyspalvelut
 +358 45 7200 419 
tai 
sami.salonen@campmobility.fi

Mervi Hartikainen
Palvelupäällikkö, tekniset palvelut Mervi Hartikainen
Teemu Jokihaara
Tekninen päällikkö Teemu Jokihaara
Sami Salonen
Tuotepäällikkö Sami Salonen
Vastuualueet

Esteettömyyspalvelut: rampit ja luiskat