Webinaarit & Seminaarit

Tarjoamme digitaalisesti TEAMSin tai muiden digitaalisten kanavien kautta tuote-esittelyjä. Mikäli olet kiinnostunut tietystä tuoteryhmästä ja toivot tuoteasiantuntijoidemme olevan sinuun yhteydessä, otathan yhteyttä asiakaspalveluun 09-350 76310 tai info@campmobility.fi.

Tuotekoulutus on tärkeä osa Camp Mobilityn liiketoimintaa. Koulutustemme tarkoituksena on näyttää erilaisia ratkaisuja ja mahdollisuuksia, jotka voisivat auttaa sinua ja tiimiäsi saamaan uusia vaikutteita, ideoita ja työkaluja onnistuneeseen hoitotulokseen. 

Alapuolella näet tulevat koulutuksemme ja webinaarimme. Klikkaa haluamaasi tapahtumaa ilmoittautuaksesi mukaan. Avoinna olevat ilmoittautumislinkit löydät myös campmobilitykoulutus.nettilomake.fi/

to 14.3.2024 10-11 Apuvälineet ja palvelut Liikehäiriösairauksiin
Campin, Camp Mobilityn ja Liikehäiriösairauksienliiton yhteiswebinaarin TALLENTEEN voit katsoa tästä linkistä:
Lue lisää
pe 5.4. Polkupyörät ja terapiapyörät
tp Merja Kortteus ja kam Ville Valkeejärvi käyvät läpi polkupyörävalikoimamme sekä erikoispyörät kuten side-by-side paripyörän. TALLENTEEN voit katsoa tästä linkistä:
Lue lisää
pe 3.5. Uudet kotihoitosängyt
Pauliina Pohjonen ja Kai Mustalahti esittelevät mm. uudet Vereya kotihoitosänkymme ja sähköisesti kokoontaitettavan Olympus XXL-uutuussängyn sekä muita erikoissänkyjä: KATSO TALLENNE TÄSTÄ:
Lue lisää
27.10. klo 9:30 KELAA SITÄ - kaikki mitä tulee tietää pyörätuolikäyttäjän kanssa toimimisesta:
Olet sitten omainen, ammattilainen tai pyörätuolilla liikkuva: Ratakelaaja Henry Manni kertoo ja vastaa kysymyksiin mitä kannattaa ottaa huomioon pyörätuolin käyttäjän kanssa toimimisessa. Katso webinaaritallenne täältä:
Lue lisää
HISSIT ja ESTEETTÖMYYSRATKAISUT KIINTEISTÖ- ja TALOYHTIÖILLE
tp Sami Salonen käy läpi hissit, rampit ja luiskat tuotetarjoomamme ja niihin liittyvät vaatimukset ja rahoitusmahdollisuudet. Vierailijana Pekka Pippuri / Cibes Amslift Oy TALLENTEEN VOI KATSOA TÄSTÄ:
Lue lisää
ORMESA - LASTEN UUDET TOIMINTAVÄLINEET
ft Matti Mikkonen ja tp Pauliina Pohjonen esittelevät mm. Ormesan lasten toimintavälineuutuuksia ja niiden säätö- ja varustelumahdollisuuksia.
TALLENTEEN VOI KATSOA TÄSTÄ:
Lue lisää
PE 10.2. klo 9:30 WOLTURNUS - AKTIIVIPYÖRÄTUOLIN VALINTA
ft Matti Mikkonen ja KAM Kai Mustalahti esittelevät Camp Mobilityn valikoimassa uudet Wolturnus aktiivipyörätuolit ja niiden säätö- ja varustelumahdollisuudet.
Tallenteen voi katsoa tästä:
Lue lisää

Jo pidettyjen webinaarien YouTube-tallenteiden linkkejä voit pyytää info@campmobility.fi
mm.

  • Juditta pyörätuoli
  • MatrX E2 selkäosat
  • LinX-ohjelmointi
  • HUS liikkumisen sopimustuotteet
  • Tuomi sopimustuotteet
  • Esteettömyysratkaisut: Luiskat ja rampit
  • Esteettömyysratkaisut: WC-apuvälineet ja tukikahvat

Tällä hetkellä tiedossa ei ole suunniteltuja seminaareja.