PF Side-by-side paripyörä 20"

PF Mobility Side-by-Side rinnakkain ajettava kolmipyöräinen tandem, sopii niin ulkona tapahtuvaan vapaa-ajanviettoon kuin suunnitelmallisen kuntoutuksen apuvälineeksi niin ikääntyville kuin kävelyä hankaloittavista vammoista kärsiville. Side-by-side mahdollistaa kuljettajan ja matkustajan poljinnopeuden synkronoinnin eli kuljettaja pystyy stimuloimaan matkustajan polkemista, mikä on erittäin tärkeä ominaisuus kuntoutuksessa. Tämän toiminnon saa myös helposti kytkettyä pois päältä, jolloin matkustaja voi itse päättää, polkeeko vai lepääkö kuljettajan jatkaessa polkemista.

Vakiotoimituksessa 7-vaihdetta, tasauspyörästö, jalka- ja käsijarrut, pysäköintijarru, säädettävät istuimet ja ohjaustangot, tavarakori, lukko ja 3 avainta, taustapeili, istuinpehmusteet, Schwalbe Maraton Plus 20” renkaat. Max.kuormitus 210 kg.
Huom. Toistaiseksi vakioväri: matta musta

Saatavana myös Side-by-Side P20 moottoroitu versio kolmipyörästä. Tässä mallissa on matkanopeuden tunnistin, joka aktivoi tarvittaessa avustavan moottorin. Valittavana 5 avustuksen tasoa.