Ormesa Suihkutuoli 203-5

Ormesan Suihkutuoli 203-5 on erityisesti spastisuudesta, tahattomista liikkeistä tai muista motorisista ongelmista kärsivälle tarkoitettu suihkutuoli, joka mahdollistaa käyttäjän olla puoliksi makuu- tai istuma-asennossa pesun aikana.

Suihkutuolin V-muotoinen, kahteen asentoon syvyyssäädettävä selkäosa parantaa vartalon asentoa; sen rakenne – yhdessä 15° kallistetun istuimen kanssa – estää käyttäjää liukumasta eteenpäin ja helpottaa paineen jakautumista laajalle alueelle,
pois hankaamasta ja puristamasta selkärankaa.

Selkäosa ja istuin on valmistettu erityisestä tulenkestävästä viskoosipunoksesta. Hygieeninen, pestävä ja erittäin kulutusta kestävä materiaali mukautuu olkapäiden, vartalon ja pakaroiden muotoon ja käyttäjän liikehdintään ja takaa laajan hengittävyyden sekä tehokkaan veden poisvalumisen.

Kallistuvan selkä- ja jalkatuen ansiosta hoitaja voi sijoittaa käyttäjän puolittain kallistettuun asentoon pitäen samalla vartalon ja lantion sivuttaissuunnan hyvänä.

Ylöskääntyvä jalkatuki ja taaksekäännettävät irrotettavat käsituet helpottavat siirtymisiä ja antibakteriaali-pinnoitteinen korkeus-, syvyys- ja kulmasäädettävä päätuki täydentävät istuma-asentoa. Max. käyttäjäpaino 110 kg.

Tuotenro. Malli
803810901 Ormesa suihkutuoli 203-5