Sähköinen ajolaite PAWS City 12" & 14"

Uusi Rehasense PAWS on manuaalipyörätuoliin kiinnitettävä sähköinen ajolaite, joka muuttaa pyörätuolisi hetkessä kolmipyöräksi. PAWS:n etuja on täysin automaattinen kiinnitys ja nosto pyörätuoliin, jonka avulla kiinnität ajolaitteen muutamassa sekunnissa ilman käsivoimien käyttöä.

Toinen PAWS:n ainutlaatuinen piirre on, että pyörätuoliin ei tarvitse tehdä mitään muutoksia tai lisätä lisäosia molempien yhdistämiseen. PAWS:n käytön jälkeen pyörätuolisi pysyy sellaisenaan. - Ainoa mitä lisäät on PAWS!

Varastomallina PAWS City 12" tai 14" renkaalla, vakio-ohjaustangolla ja Auto Clamp & Auto Lift -toiminnoilla. Tilauksesta saatavana myös tetra-käsikahvoilla ja manuaali kiinnityksellä ja -nostolla.

Vakiona kestävä Lithium Ion 48V 11.2 Ah akku, joka tarjoaa tehokkaan 556 wattitunnin käyttöajan ja 40 km:n ajomatkan. Kätevällä hihnakahvalla se kiinnittyy helposti pidikkeeseensä. Latausaika 5 tuntia. Älykäs laturi sammuu, kun täysi lataus on saavutettu. Optiona saatavalla lentoakulla (300 Wh) on alhaisempi virrankulutus, jotta sitä voidaan kuljettaa matkustajakoneilla IATA:n mukaisesti.

Lisävarusteena saatavana myös mm. etukori tai tyylikäs vetoketjullinen etulaukku, jossa juomapullot pysyvät hyvin pystyssä, tarrakiinnityslenkkien avulla sekä renkaantäyttölaite, joka toimii samalla myös varavirtapankkina USB-johdon avulla.

Kysy lisää myyntineuvottelijoiltamme!

Tuotenro. Malli
802915001 SÄHKÖINEN AJOLAITE PAWS CITY 12" + auto clamp
802915002 SÄHKÖINEN AJOLAITE PAWS CITY 14" + auto clamp
Rehasense Academy PAWS Intro EN 2021 Play video
Rehasense Academy PAWS Intro EN 2021
Rehasense Academy PAWS Assembly EN 2021 Play video
Rehasense Academy PAWS Assembly EN 2021
Rehasense Academy PAWS Installing Tube Protectors EN 2021 Play video
Rehasense Academy PAWS Installing Tube Protectors EN 2021
Rehasense Academy PAWS Dual Driving Positions EN 2021 Play video
Rehasense Academy PAWS Dual Driving Positions EN 2021
PAWS teaser Play video
PAWS teaser