Action Ampla XXL 300 kg

Invacare Action® Ampla™ on suunniteltu ja kehitetty erityisesti Plus-kokoisille käyttäjille ottaen huomioon kehon muodot, vaihtelevat aktiivisuustasot ja painorajoitukset.
Action® Ampla™ :n ergonominen selkäosa mahdollistaa täydellisen istuvuuden sekä Plus-kokoisille käyttäjille, joilla on "omenan" muotoinen keskivartalo, että "päärynän" muotoisille. Action® Ampla™ innovatiivinen selkäosa on suunniteltu mukautumaan molempiin kehon muotoihin, mutta tarjoaa silti tukea ja mukavuutta käyttäjälle. Lisäksi selkäosassa on hyvin laajemmankin pakara-alueen peittävä selkäosan verhoilu.
Action® Ampla™ :ssa on fiksut sisäänrakennetut siirtopyörät, jotka mahdollistavat tuolin siirtämisen helposti: taita vain selkäosa alas ja käännä pyörätuoli pystyyn siirtopyörien varaan. Tässä asennossa tuolia on helppo liikutella oviaukoista ja ahtaista paikoista.
Lisäksi Action Amplassa on perinteisten käsitukien sijasta korkeussäädettävät tukikahvat, joista on hyvä ottaa tukea tuoliin ja siitä pois siirryttäessä. Kahvat voi kääntää sisään- ja ulospäin ja laskea alemmaksi tai ylemmäksi, jotta päästään mahdollisimman lähelle pöydän ääreen.
3 tyylikästä tehosteväriä, useita kelauspyörän kiinnitysvaihtoehtoja ja istuinkorkeuksia. Istuinleveydet 50,5-75,5 cm ja -syvyydet 46 tai 51 cm. Max.300 kg.

Tuotenro.MalliKäyttäjän paino
805000000Action Ampla XXL aktiivipyörätuoli300 kg

Vaihtoehdot

Tuotetiedot ja ohjeet

Videot

Tuotenro.MalliKäyttäjän paino
805000000Action Ampla XXL aktiivipyörätuoli300 kg

Action Ampla tuotevideo

Action Ampla Lifestyle

Action Ampla by day by night

© 2020 Camp Scandinavia • All Rights Reserved