Aquatec Ocean Ergo ja Ocean Ergo XL WC- ja suihkutuolit

Aquatec Ocean Ergo -suihku- ja wc-tuoleissa on uusina ominaisuuksina mm. uudet, käsituet ja laajempi korkeudensäätöalue. Ocean Ergo suihku- ja wc-tuolit ovat suunniteltu käyttäjälähtöisesti, käyttömukavuus, itsenäisyys ja arvokkuus mielessä. Suunnittelun perustana on jo vuosia markkinoilla ollut Aquatec Ocean -sarja. Ocean Ergo suihkutuoleissa on mm. uudelleen muotoiltu istuin, jalat ja jalkatuet ja ne ovat entistä vakaampia, pienikokoisempia ja kevyempiä.

Uudelleen muotoiltu istuin kannustaa suorempaan ja vakaampaan istuma-asentoon ja edistää käyttäjän itsenäisyyttä ja yleistä mukavuutta. Entistä vakaammat suihkutuolit ovat entistä pienempikokoisia, mutta tarjoavat silti paremman turvallisuuden käyttäjän istuessa tuolissa. Pieni koko parantaa käyttömukavuutta itsenäisillä WC-käynneillä ja helpottaa hoitohenkilökuntaa tuolin liikuttelussa ahtaissa tiloissa. Modulaarirakenne mahdollistaa tuolien räätälöinnin monien erilaisten käyttäjien tarpeiden mukaisesti vain muutamalla yksinkertaisella säädöllä tai helppokäyttöisten lisävarusteiden avulla. Saatavana laaja valikoima erilaisia lisävarusteita.

Mallit: Standardi pienipyöräinen 150 kg ja XL 180 kg ja 24” kelauspyörillä ja XL 24" 180 kg.

Saatavana myös kallistettava Ocean Ergo Vip, jonka istuinta voi kallistaa -5°– 40° sekä Ocean Ergo Dual VIP, jossa istuimen kallistuksen lisäksi selkäosan kallistus 5°– 35°.