Matrx Elite E2 selkäosat

Uudet Matrx Elite E2 selkäosat takaavat parhaan suorituskyvyn kelattaessa. Elite E2:sissa on entistä laajempi kokovalikoima, joka takaa paremman istuvuuden kaikille eri käyttäjäryhmille. Kaksi syvyyttä: E2 Standard, antaa hyvän sivutuennan ja syvä malli E2 Deep, antaa vakiomallia vielä voimakkaamman sivutuennan. "Rauta" eli kiinnitysosat on nyt piilotettu, joka helpottaa puhtaana pitoa ja parantaa ulkonäköä. Kiinnitysosat ovat nyt myös paremmin poissa tieltä estämästä rungon eri osien kuten käsitukien ja stabilointitangon säätöä.

Uusi kliinisesti tutkittu, Rible foam -pehmusteinnovaatio yhdessä hengittävän 3D Meshtex -päällisen kanssa huolehtii hengittävyydestä, microilmastosta ja selkärangan alueen paineen jakautumisesta optimaalisesti.

Leveys- korkeus- syvyys- ja kulmasäädettävä Elite E2 on entistä helpompi kiinnittää Miniset tai Easyset -kiinnitysjärjestelmien avulla. Selkälevyssä on entistä enemmän aukkoja, joka takaa keveyden, hengittävyyden ja säätömahdollisuuksia eri lisävarusteille.

Lisävarusteuutuuksina backbone -uusi irrallinen lisätuki ristiselän tai lantion tueksi, nesteitä läpäisemätön hengittävä lisäpäällinen, joka kiinnittyy yli reunan ja palleatukivyö, joka tukee vatsaa kelattaessa. Suosittu Privacy flap -selkäsuoja antaa suojan alaselälle tuulta ja vetoa vastaan.