Aviva RX + Modulite

Uusi AVIVA RX takavetoisten sähköpyörätuolien tuoteperhe on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuisia ominaisuusvaihtoehtoja yhdistettynä uusiin teknologioihin ja tyylikkääseen suunnitteluun. Tuloksena maksimimukavuus ja -hallittavuus sekä sisällä että ulkona.
Pieni kääntösäde, helppo liikuteltavuus ja kompakti suorituskyky jopa 47 km:n ajomatkalla tarjoaa todella uuden sukupolven sähköpyörätuolin ja ajokokemuksen.

Vakiona Linx-ohjausjärjestelmä REM216 helppokäyttöohjaimella. Optiona saatavana myös esim. uusi, aidosti kirkas REM400 kosketusnäyttöohjain.

Modulite-istuinjärjestelmä tarjoaa täydellisen valikoiman erilaisia asentoratkaisuja, kuten mm. istuimen syvyys-, leveys-, kulma- ja painopisteen säätö.

Aviva RX sähköpyörätuoleissa on säädettävät ja irrotettavat jalkatuet ja käsituet käyttäjän vaatimuksista riippuen, moottoroitu nouseva jalkatuki, joka tukee jalkoja ja pohkeita koko liikealueella, uusi kapea rungon leveys (560 mm tai leveä 635 mm), säädettävä istuinkorkeus, säädettävä rungon pituus, patentoitu CTC-jousitusjärjestelmä, laaja painopisteen säätöalue, kiskojärjestelmä joustavaan lisävarusteiden kiinnitykseen, 20 ° tai 30 ° tiltti ja 30 ° kallistus, jotka helpottavat painetta ja korkeat nivelkohdat, jotka vähentävät hankaumia ja painehaavariskiä.

Eri runkoväri-, tukipyörä- ja akkuvaihtoehtoja sekä pikavapautusmekanismi helppoa kokoontaittoa ja kuljetusta varten.

Aviva RX sähköpyörätuolit ja istuinjärjestelmät valitaan aina yksilöllisen sovituksen perusteella yhdessä myyntineuvottelijamme kanssa tilauskaavaketta täyttäen.
Lue lisää tuote-esitteistä ja tutustu tuotevideoihin!

Tuotenro. Malli
804971000 Aviva RX 40 narrow base
Aviva 1 Play video
Aviva 1
Aviva 2 Play video
Aviva 2
Aviva 3 Play video
Aviva 3
Aviva 4 Play video
Aviva 4