JOSI-Wismi rattaat + pyörävaunu

John GmbH:n JOSI-Wismi lasten terapiarattaat ovat moneen eri käyttöön tarkoitetut lasten terapiarattaat suurilla takarenkailla ja yhdellä etupyörällä. Jousitetut takapyörät kulkevat kevyesti myös epätasaisessa maastossa, lumessa, retkellä ja pidemmälläkin matkalla. JOSI-Wismiä voikin käyttää myös juoksurattaina ja polkupyörän perävaununa poistamalle etupyörä ja kiinnittämällä rattaat vetovarren ja adapterin avulla pyörään.

Saatavana kokonaan pehmustetut terapiarattaat istuinjärjestelmällä tai kevyempi alusta/runko+istuinjärjestelmä -versio. Kolme kokoa S (pituus 156 cm), M (167 cm) ja L (178 cm), joista L kokoon mahtuu kyytiin, jopa pieni aikuinen. 3 iloista värivaihtoehtoa: sininen, mansikka ja lime. Erikoistilauksesta myös muita värejä. Max. käyttäjäpaino 85 kg.

Saatavana kattava valikoima lisävarusteita mm. adaptereilla muunnettavat istuinkallistus 35°, auton turvaistuinvalmius ja polkupyörän vetovarsi + adapteri, kääntyvä etupyörä, kuomu, erilaisia turvavöitä, iloisia pinnasuojia sekä jalka- ja sivutuet.
Uutena lisävarusteena JOSI-Bike: 7-vaihteinen kolmipyörä, johon voidaan yhdistää Josi-Wismi rattaiden istuinosa.

Tuotenro. Malli Käyttäjän paino
804850000 Josi Wismi S/M/L 85 kg

Aiheeseen liittyvät tuotteet