Küschall® Compact 2.0

Küschall® Compact - luotettavuuden ja korkealuokkaisen laadun absoluuttinen standardi - on uudistunut! Tarvitsetpa sitten aktiivisen tai erittäin konfiguroitavan tuolin, Compact 2.0:n funktionaalisuus sopii jokaiseen elämäntyyliin. Valitse kiinteät tai swing away -jalkatuet, jotka voidaan säätää tarpeen mukaan.
UUSI HYDROFORMING ETURUNKO
Uusissa Compact 2.0-tuoleissa on hydroforming-menetelmää hyödyntäen valmistettu runko: Monipuolisuutta ja mukavuutta muuttamatta, Compactin paino on vähentynyt jopa 500 g. Hydroforming-runko on entistä vakaampi ja tuo tuoleihin modernin, nykyaikaisen yleisilmeen.
UUSI TAITTOMEKANISMI
Helpon ‘yhden sormen’ lukituksen ja kevyen, helposti lukittuvan ja varmatoimisen lukitusmekanismin avulla voit avata istuimen turvallisesti. Useiden sisäänrakennettujen teknisten ratkaisujen ja yksiosaisen jalkalauta-option ansiosta energiaa kuluu kelatessa vähemmän. Uuden poikkiputken ansiosta tuoli myös taittuu helpommin kasaan kuin muut kokoontaitettavat pyörätuolit.
LISÄÄ KÄYTTÖMUKAVUUTTA
Useiden eri optioiden ansiosta voit valita tuolisi rakenteella, joka sopii tarpeisiisi, kuten kavennettu eturunko jalkojen parempaa asentoa varten, jolloin pyörätuoli vie vähemmän tilaa, jalat on helpompi pitää jalkatuella ja tuolia on helpompi liikutella.
KOMPAKTIA KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ
Valitse pyörätuoliisi sivullekääntyvät 80° tai 70° swing away-jalkatuet, jotka ovat ideaalit kuljetuksissa ja siirtymisissä tai tukevamman, kiinteän 80° tai 70° eturungon.
Uusi jalkatukivalikoima sopii kaikkiin istuinleveyksiin ja sopii yhteen modernin designin kanssa. Uutuutena uusi, yksiosainen, luistamaton anti-slip onepiece -jalkalauta.
Kokoontaittuva selkäosa mahdollistaa kuljetukset erittäin pienessä ja kompaktissa paketissa.
CARBOLIFE KELAUSVANTEET
Innovativiinen vanneprofiili mahdollistaa paremman kontrollin, vaivattoman otteen ja stabiloi rannetta.
KEEP ON TRACK TUKIPYÖRÄT
Intuitiivinen ja uniikki tukipyörien säätö pitää ajosuunnan suorana erinomaisen vakaana.

5 runkoväriä, 6 tehosteväriä ja 2 tehostetyyliä.
Istuinleveydet 28 - 50 cm ja -syvyydet 32 - 50 cm, 2 cm välein. Kuljetuspaino 8,3 kg Max. käyttäjäpaino 130 kg.

Kaikki Küschall® tuolit valitaan yksilöllisen sovituksen perusteella, tilauslomaketta täyttäen, yhdessä myyntineuvottelijamme kanssa.

Tutustu myös laajaan varusteluvalikoimaan www.kuschall.com/accessories
ja 3D visualizer konfiguraattoriin, jolla voit suunnitella itse tuolisi ulkoasun ja varustelun: www.kuschall.com/international-en/visualizer/

Tuotenro. Malli Käyttäjän paino
804991000 PYÖRÄTUOLI KUSCHALL COMPACT 2.0 130 kg
UNLIMIT YOUR WORLD Play video
UNLIMIT YOUR WORLD
Küschall Compact Play video
Küschall Compact