Pesutasot Seers Medical

Seers-pesutaso on suunniteltu henkilön hygienian hoitoon sekä siirtoihin pesutilaan ja takaisin. Helposti liikutettavissa, pesutasoissa on vaahtomuovipehmusteinen PVC-makuualusta, suunta- ja keskuslukittavat pyörät ja alaskäännettävät sivulaidat, jotka helpottavat potilaan siirtämistä. Runko pulverimaalattu ruostumaton teräs.

Pesutasossa on laaja korkeudensäätö 41-94 cm, joka mahdollistaa potilaan helpon siirtymisen pesutasoon ja pesutasosta sekä hoitohenkilökunnan ergonomisen työskentelykorkeuden. Maksimikuormitus ja nostokapasiteetti 240 kg. Hydraulinen korkeudensäätö toimii jalkapedaalilla, akkukäyttöinen käsiohjaimella.

Loiva kallistus kohti jalkopäätyä helpottaa veden poistumista jalustaan integroitua poistoputkea pitkin. Törmäyssuojat kulmissa suojaavat osumilta siirtojen aikana. Törmäyssuojat voidaan poistaa kapeista oviaukoista kulkemista varten, jolloin leveys vain 65 cm. Toimitus sisältää myös vaahtomuovipehmusteisen PVC-päällisen, jossa sivu- ja päätypehmusteet sekä päätyynyn.
Huom. Pesutasojen pehmustepäällisen väri on päivitetty tyylikkääseen vaaleaan beigeen. Meillä myytävät mallit saatavana vain hydraulisella korkeudensäädöllä.
Huom. Lapsille tarkoitetun Junior-mallin valmistus on lopetettu.

Tuotenro. Malli Leveys Pituus Korkeus Käyttäjän paino
804751000 Pesutaso Standard hydraulinen 74 cm (65 cm ilman törmäyspyöriä) 195 cm 41-94 cm 240 kg
Seers Pesutasot Play video
Seers Pesutasot

Aiheeseen liittyvät tuotteet