Aviva RX + Ultra Low Maxx

Uusi AVIVA RX takavetoisten sähköpyörätuolien tuoteperhe on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuisia ominaisuusvaihtoehtoja yhdistettynä uusiin teknologioihin ja tyylikkääseen suunnitteluun. Tuloksena maksimimukavuus ja -hallittavuus sekä sisällä että ulkona. Vakiona Linx-ohjausjärjestelmä REM216 helppokäyttöohjaimella. Optiona saatavana myös esim. uusi, aidosti kirkas ja helppokäyttöinen REM400 kosketusnäyttöohjain.

UltraLowMaxx on yksilöitävä istuinjärjestelmä, joka mukautuu vartalon muotoihin. ULM-istuinjärjestelmässä on täydellinen asento, erittäin alhainen istuinkorkeus (vain 420 mm) ja erinomainen mukavuus eri leveys- ja syvyysvaihtoehtojen ansiosta. ULM-istuimen luonnolliset nivelpisteet replikoivat kehon muotoja ja varmistavat, että pää, hartiat, lonkat ja jalat eivät koskaan menetä kosketusta tuoliin. ULM-istuin vähentää merkittävästi hankaumia ja painehaavariskiä. Valittavissa eri selkä-, niska-/pää- ja käsitukivaihtoehtoja sekä sisäänrakennetut kiskot asentolisävarusteiden yksilöllistä asennusta varten.

Aviva RX sähköpyörätuoleissa on säädettävät ja irrotettavat jalkatuet ja käsituet käyttäjän vaatimuksista riippuen, moottoroitu nouseva jalkatuki, joka tukee jalkoja ja pohkeita koko liikealueella, uusi kapea rungon leveys (560 mm tai leveä 635 mm), säädettävä istuinkorkeus, säädettävä rungon pituus, patentoitu CTC -jousitusjärjestelmä, laaja painopisteen säätöalue, kiskojärjestelmä yksilölliseen lisävarusteiden kiinnitykseen. Eri runkoväri-, tukipyörä- ja akkuvaihtoehtoja sekä pikavapautusmekanismi helppoa kokoontaittoa ja kuljetusta varten.

Aviva RX sähköpyörätuolit ja istuinjärjestelmät valitaan aina yksilöllisen sovituksen perusteella yhdessä myyntineuvottelijamme kanssa tilauskaavaketta täyttäen.
Lue lisää tuote-esitteistä ja tutustu tuotevideoihin!