Esprit Action kevytsähköpyörätuoli

Uusi Esprit Action® on kevyt, kokoontaitettava sähköpyörätuoli, jossa on Alberin napamoottorit ja erittäin muunneltavissa oleva Action-tuoteperheen kokoontaittuva alumiinirunko.

Uuden innovatiivisen gyroteknologian ja uuden 50 mm lyhyemmän akselivälin ansiosta uudessa Espritissä on parempi ohjattavuus ja sillä helpompi liikkua ahtaissakin tiloissa. Takapyörät on sijoitettu eteenpäin paremman pidon ja pienemmän kääntösäteen saavuttamiseksi. Jopa 6° kallistus/kynnyksen ylitys onnistuu vaivattomasti, pehmeästi ja vakaasti.

Gyroteknologia hidastaa vauhtia kaltevuusasteen mukaan ja tunnistaa nopeasti, kun pyörätuoli on kallistettuna. Gyrosensori sijaitsee käsiohjaimessa, ja varmistaa turvallisen ajokäyttäytymisen kaltevilla pinnoilla ajettaessa. Gyroteknologia parantaa käyttäjän ajokokemusta, tarjoaa turvallisen käsittelyn ja vähentää merkittävästi kallistumisriskiä. Käyttäjä voi nauttia turvallisesta ja mukavasta ajamisesta!

Esprit Action on myös entistä kompaktimpi, kääntösäde on pienentynyt, ketterä sisäkäyttö on parantunut ja suorituskyky ulkokäytössä lisääntynyt. Enemmän painoa takapyörissä takaa paremman pidon.

Action®-tuoteperheestä tuttu, kevyt ristikkorunko voidaan kokoontaittaa kuljetusta varten ilman ramppeja tai muita apuvälineitä. Runko on ristiinyhteensopiva Action® -tuoteperheen osien kanssa, joka mahdollistaa nopeat adaptoinnit. Esprit Action® voidaan räätälöidä käyttäjän tarpeiden mukaan nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Uudet 14” ilmakumiset napamoottorilliset takarenkaat takaavat tasaisen ja mukavan ajon. Rengas irtoaa yhdellä painalluksella uuden painonappivanteen ansiosta. Uudessa selkäosan pehmusteessa on tunnistettava Y-kuviointi. Myös akkulaukku on uusittu ja sijaitsee nyt selkäosassa. Lisäksi uusi käsiohjain ja pidikevarsi, uudet standardoidut käsituet ja uudet kaatumisesteet.

Optiona myös uusi 8 km/h nopeusvaihtoehto, joka parantaa suorituskykyä ulkona ajattaessa. Muita optiota mm. Alberin sisään ja ulospäin kääntyvä käsiohjainvarsi ja Premium-kaatumisesteet nostotoiminnolla.

Istuinleveydet 38-60 cm. Max. 125 kg.
Saatavana myös Esprit Action Junior, istuinleveydet 30-38 cm.
4 runkoväri- (jr 3) ja 2 tehostevärivaihtoehtoa.