COPILOT tandem

HUKA COPILOT on tandem polkupyörä, jossa on 8-vaihdetta ja jossa takana istuva kuljettaja kontrolloi pyöräilyä, mutta myös edessä istuvalla matkustajalla on vahva ajotuntuma. Takana istuva kuljettaja kontrolloi ajoa eli hän huolehtii polkemisesta, jarrutuksista, vaihteiden vaihtamisesta sekä ohjauksesta. Takana on korkeampi satula, jotta kuljettaja näkee paremmin. Matkustajan polkimet voidaan kytkeä tai vapauttaa ajosta tarpeen mukaan (lisävaruste).

Kaksi kokoa 24” tai 26” renkailla. Copilot 24" on tarkoitettu yli 4-vuotiaille lapsille, Copilot 26" aikuiselle ja lapselle/nuorelle. Jos Copilot 24" on lapselle liian pieni, voidaan 26" modifioida lapselle sopivaksi.

Vakiona mm. 8 vaihdetta ja jalkajarrut, hydrauliset käsijarrut, valot, soittokello, lukko, tavarateline ja työkalulaukku.

Lisävarusteena saatavana mm. sähköinen apumoottori 36 V, 250 W (7-vaihteinen napa), matkustajan polkimien vapautus/kytkentä, erilaisia poljinpedaaleita ja esim. säärituelliset polkimet, turvasarja (2 kypärää, 2 heijastinliiviä, lisälukko) ja kaksoisohjaus eli takana polkeva kontrolloi ajoa ja säätelee polkeeko edessä istuva.

Tuotenro. Malli Koko
804650078 TANDEM COPILOT 26"
HUKA App Play video
HUKA App
HUKA Tandem Copilot Play video
HUKA Tandem Copilot

Aiheeseen liittyvät tuotteet