HUKA AT-A & AT-B 16" ja 20" lastenpyörät

Etsittekö lapselle kolmipyörää, joka olisi tavallista vakaampi ja tukevampi? Säädettävän AT-pyörän avulla lapsi pääsee nauttimaan pyöräilystä. Pihaleikkeihin, koulumatkoihin ja kavereiden kanssa hengailuun? Helposti! Tämän pyörän pystyy säätämään lapsen yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Esimerkiksi värin voi valita trendikkäistä, kivoista ja iloisista RAL-väreistä. Ja lisävarusteiden avulla pyörästä saa vieläkin persoonallisemman ja houkuttelevamman. Lapsi pääsee nauttimaan pyöräilyn synnyttämästä mielihyvästä murehtimatta muusta!

Valikoimassamme on kaksi nimenomaan lapsille suunniteltua mallia: AT-A (5 v asti) sekä AT-B (5-9-vuotiaille). AT-A etu/takapyörät 16"/12" ja AR-B 20"/16". AT-pyörien vakiotoimitukseen sisältyy mm. moderni, umpinainen ketjusuoja, kevyesti toimivat Rollerbrake-käsijarrut sekä matala ja leveä astinlevy. AT-B-pyörässä on myös valot ja turvalukko (AXA solid). AT-A-kolmipyörän vakiotoimitus on vaaleansininen (RAL5024) ja AT-B joko kirkkaansininen (RAL5015) tai pinkki (RAL3014).

AT-B-malliin saa myös polkemista avustavan sähkömoottorin (PAS vario), joka keventää polkemista ja vähentää pyöräilyn rasitusta. Tässä hiljaisessa apumoottorissa on kolme nopeusvaihtoehtoa (eli kuinka paljon ajoa avustetaan) sekä selkeä näyttö.
Pyöriin saatavana kattava valikoima lisävarusteita, kuten työntötanko sekä lantio-, ranka-, selkä- ja erilaisia jalkatukia, satuloita ja polkimia.

Hukan tuotteille myönnetään vakiona 5-vuoden takuu rungolle ja etuhaarukalle. Jos rekisteröitte pyörän osoitteessa www.huka.nl/en/warranty, saatte näille osille 10 vuoden takuun. Tämän lisäksi pyörän muille osille myönnetään 2 vuoden takuu, pois lukien kuluvat osat. Lisätietoja AT-A-takuusta: www.huka.nl/en/warranty.

Tuotenro. Malli Koko
805110002 KOLMIPYÖRÄ AT-A 16"
805110003 KOLMIPYÖRÄ AT-B 20"
HUKA App Play video
HUKA App

Aiheeseen liittyvät tuotteet