Gateway Siirtolaite

Gateway on monikäyttöinen siirtolaite, jota voidaan käyttää kääntölevyn tavoin esim. henkilön siirrettämiseen pyörätuolista sängylle. Siirtolaitetta voi käyttää myös hieman pidempiin siirtoihin kuten sängyltä kylpyhuoneeseen kuljetukseen. Soveltuu käytettäväksi henkilöiden kanssa, jotka pystyvät hieman varaamaan painoa myös omille jaloilleen.
Gateway on erinomainen laite myös kuntoutukseen: laitteen avulla voidaan hyödyntää jäljellä olevaa lihasvoimaa ja vahvistaa sitä. Jalustan ja runkoputkien muotoilu mahdollistaa käytön ahtaissakin tiloissa sekä pääsyn tuolien ja wc-istuimien lähelle. Kaarevaksi muotoillut vaakatasoiset runkoputket antavat siirrettävän vartalolle enemmän tilaa ja antavat useita eri otemahdollisuuksia. Säärituet ovat pehmustetut sekä korkeus- ja kulmasäädettävät. Pyörät voidaan lukita jalkapolkimen avulla. Laite taittuu helposti kasaan pikalukituksen avulla ja voidaan purkaa osiin kuljetusta ja varastointia varten.

Mitta:

Maksimikuormitus 150 kg. Kokonaispaino 17, 5 kg. Yläosan leveys 479 mm. Putkien halkaisija 25 mm. Pyörien halkaisija 125 mm (2 kpl). Kääntöpyörien halkaisija 50 mm (4 kpl).

Tuotenro. Malli Leveys Pituus Korkeus
802910010 Gateway 574 mm 638 mm 1173 mm