E-MOVE kelauksenkeventäjät

DECON e-move kelauksenkeventäjillä muutat tavallisen manuaalipyörätuolin sähköisesti liikuteltavaksi pyörätuoliksi korvaamalla tavalliset kelauspyörät sähkömoottorilla varustetuilla kelauspyörillä. E-move:a voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona ja se sopii useimpiin pyörätuolimalleihin. E-move on yksinkertainen käyttää ja kevyt kuljettaa. Varastokoko 24”. Saatavana tilauksesta myös koot 20’’, 22’’ ja 26’’. Camber-kulman säätömahdollisuus 3º.

Leveys vain +1,8 cm/ puoli lisää pyörätuolin leveyteen. e-move kelauksenkeventäjät mittaavat käyttäjän kelausvoimaa ja kykyä liikkua suoraan, ja tarvittaessa säätää kelausvoiman automaattisesti molemmille käsille oikeaksi. Käyttäjän tulee vain kelata normaalisti 50 sekunnin ajan, jonka aikana tietokone analysoi kelauskevennyksen molemmin puolin käyttäjän tarpeen mukaiseksi. Monipuoliset ohjelmointimahdollisuudet: yhteensä 6 eri parametriä.

Uudistetun e-move:n 2 x 24V 110 W moottorit ja kelaussensorit sijaitsevat suojassa kelauspyörien navoissa. Uudistuneen e-move:n moottori on aikaisempaa tehokkaampi ja pyörätuolin maksimileveys aikaisempaa kapeampi
Max kallistus / esteenylityskyky 6º.
e-move:ssa on vain yksi akku, joka voidaan asentaa useaan eri asentoon. Ajomatka yhdellä akun latauksella n. 35 km. Latausaika norm. 2-3 h. Takuu 2 vuotta.

Tuotenro. Malli
803410050 KELAUKSENKEVENNIN E-MOVE 24 NIMH AKUT
803410051 KELAUKSENKEVENNIN E-MOVE 24 NIMH AKUT, ANTI SLIP KELAUSVANTEET
803410060 KELAUKSENKEVENNIN E-MOVE 24" HD, NIMH AKUT
E-move Play video
E-move
E-move Play video
E-move