Varastotilan tarve kasvaa, Camp vastaa huutoon laajentamalla varastoaan Tampereella

Korona-pandemian ja Ukrainan sodan aiheuttamat ongelmat toimitusketjuissa sekä meillä että maailmalla ovat tehneet varastojen optimoimisesta vähintäänkin haastavaa. Toimitusajat, joihin on totuttu, eivät enää pidä ja kuljetuskustannukset nousevat ennen näkemättömällä vauhdilla.

Me Campillä haluamme kuitenkin ylläpitää nopeita toimituksia kaikille asiakkaillemme. Parhaan mahdollisen saatavuuden varmistamiseksi laajennamme varastoamme Tampereella. Näin voimme kasvattaa varmuusvarastoja ja ostotilauseriä minimoidaksemme toimitusketjujen ongelmien aiheuttamat haasteet.

Uusiin tiloihin saamme samalla tehtyä uudet, ajantasaiset tilat tekniselle osastollemme sekä vuokrausliiketoiminnan kasvun vaatimat varastointi- ja pesutilat.

Projekti polkaistiin käyntiin syksyllä, ja pienien aikatauluhaasteiden myötä näyttäisi, että saamme uudet tilat kokonaisuudessaan käyttöön loppukesästä.

On ollut mukava suunnitella uusia tiloja ja toimintoja osaavien yhteistyökumppaneittemme kanssa. Pieni rakennustöistä johtuva meluhaitta ei niin häiritse, kun tietää että syksyllä pääsemme ”korkkaamaan” uuden varaston ja tekniset tilat. Uskoisin että saamme parantuneet työolosuhteet näyttäytymään myös varmempina ja oikea-aikaisina toimitusaikoina asiakkaidemme suuntaan.

Jos haluatte tulla tutustumaan uusiin tiloihimme,
otathan yhteyttä asiakaspalveluumme sopivan ajankohdan sopimiseksi.
Toivottavasti nähdään pian!

 

Terveisin
Jarkko Tauria
Camp logistiikka

 

Seuraa videopäiväkirjaa Tampereen remontin edistymisestä täällä:
(Music: Camp Rocks! by Jarkko Tauria © CampMobility)