Apuväline2023 tapahtuma kokosi yhteen kaikki alan toimijat

ME: Camp Mobility ja Camp Scandinavia Oy sekä Camp Clinic Oy eli koko Camp Scandinavia Suomi olimme muiden mukana Apuväline 2023 tapahtumassa to-la 9.-11.11.2023 Tampereen Pirkkahallissa. Asiantuntijamme ja pieni osa tuotteistamme oli esillä yhteisosastollamme Apuvälineradan vieressä.

Apuvälineala tarvitsee yhteisiä kohtaamisia

Varmasti jokaisessa firmassa käydään tällä viikolla ”dagen efter” -jälkipuintia: Miten meni, mitä jäi käteen ja mitä voisi parantaa? - Varmasti kaikille jäi hyvä mieli ja hyvä yleismielikuva. – Suhteellisen pieni toimialamme, mutta laaja asiakaskuntamme, maksaja-asiakkaista tuotteiden loppukäyttäjiin tarvitsevat näitä yhteisiä kokoontumisia saman asian ääreen ja toistemme tapaamisia ja yhteenkuuluvuuden tunnetta, jotka vain tällaiset yhteiset tapahtumat voivat luoda. - Tästä toisena hyvänä esimerkkinä mm. Apuvälineyksiköiden neuvottelupäivät ja tämä alan huippukohtaamisena kahden vuoden välein järjestettävä Apuväline-tapahtuma, josta taas saimme nauttia kolme päivää. Palveluntuottajat saavat yhä harvemmin tilaisuuksia esitellä laajasti tarjoomaansa, joten Apuvälinemessut tuovat tähän oivan mahdollisuuden.

Kehitettävää toki on. - Kaikille tuli selväksi, että aukioloaikojen viimeiset tunnit olivat hiljaisia, joten varmaankin klo 16 olisi sopivampi sulkemisajankohta? - Uusi kokeilu torstain Happy Hours sai ainakin omalta osaltamme positiivista palautetta. Messujärjestäjän toinen uutuus: Hands On -kiertueet eivät ehkä niinkään: torstai-aamuna ne hukkuivat muihin osastokävijöihin ja muina aikoina kierroksille ei saatu tarpeeksi ilmoittautuneita. Lauantain yleisöpäivä kokosi yhteen yksityisiä apuvälineiden käyttäjiä, joten vaikka se on luonteeltaan erilainen, koimme, että myös se oli mukava, leppoisa ja tärkeä päivä.

Erityiskiitos myös tapahtuman järjestäjälle Expomarkille hienosta yhteistyöstä ja hyvästä palvelusta. Samoin Sailab Medtech:lle ja Invalidiliitolle panostuksesta messujen kehittämiseen ja oheisseminaareihin ansaitsee suuren kiitoksen. Toivottavasti yhteistyö myös näiden saman agendan kanssa toimivien alan kattojärjestöjen kanssa on entistä tiiviimpää myös tulevaisuudessa.

Pieni, mutta tärkeä markkina-alue

Suomi: Aina välillä kuulemme puhuttavan, että olemme pieni, mutta laaja maa, jossa on vähän toimijoita ja asiakkaita. Myös lääkinnällisiin laitteisiin käytettävä vuosibudjetti lienee tasoa +/- 110 milj €.

Kuitenkin suurimmat valmistajamme ja yhteistyökumppanimme ovat jo vuosia todenneet, että tietyissä tuotteissa ja tuoteryhmissä olemme tärkeä ja merkittävä jakelija ja myös suunnannäyttäjä ja ”hyvä esimerkki” kaikille muille markkina-alueille. Kaikilta suurimmilta tavarantoimittajiltamme saamamme palautteen mukaan olemme kuitenkin moneen muuhun markkina-alueeseen verraten mallioppilas, jonka toiminnasta tulee ottaa mallia myös tulevaisuudessa. – Tästä - Scandinavian maineesta - tulee pitää kiinni ja koittaa säilyttää ja vaalia sitä myös tulevaisuudessa.

Menestyksekästä loppuvuotta kaikille toivottaen,

Yhteistyöterveisin,

Tapani Vuorinen
General Manager
Camp Mobility

 

Uutuuksista ja messutuotteista

Saamamme palautteen mukaan erityisesti kiinnostusta herätti jo tuttuihin tuotteisiin saatavat eri uutuusoptiot, tekniset innovaatiot sekä muut uutuustuotteet:

Wolturnus aktiivipyörätuolivalikoimaamme ja messutuotteisiimme voit tutustua vielä uudestaan mm. täällä: Messutuotteet_2023-A5.pdf (campmobility.fi)
Ps. Kuschall Unique Options- lisätietoa tulossa pian!

Rehasense PAWS & uusi edullisempi Eco Assist ajokeula löydät mm. täältä: Ajokeulat ja työntöavut | Camp Mobility

Yomber+ uusi langaton ja huomaamaton kelauksenkeventäjä: Sähköinen lisävoimalaite Yomper+ | Tuotteet | Camp Mobility

GYENNO Bravo Twist älylusikka: GYENNO_Bravo_Twist_Parkinsson-lusikka_PDF_FIN.pdf (campmobility.fi)

Klaimber Electric uusi sähköisesti lattialta nostava nostotuoli: Nostotuoli Klaimber Electric | Tuotteet | Camp Mobility tai www.klaimber.fi 

ZiboCare Denmark: Suomen markkinoilla uusi, laadukas patjavalmistajamme tuotteet löydät täältä: Painehaavapatjat, ilmatäytteiset, moottoroidut | Camp Mobility

Ormesa BIKO uudet terapia-/ kolmipyörämme: BIKO Kolmipyörät | Tuotteet | Camp Mobility

Tutustu myös näihin:

Muutostyöt ja huoltopalvelut: Huolto | Camp Mobility

Esteettömyyspalvelut: Esteettömyyspalvelut | Camp Mobility

Vuokraus & Leasing: Vuokraus | Camp Mobility

Asiakaspalvelustamme info@campmobility.fi ja info@camp.fi voi tilata Messutuotteet ja uutuudet ja muita esitteitämme: Jos jokin jäi näkemättä, et päässyt paikalle ja/tai haluat lisätietoa jostain tietystä tuotteesta myyntineuvottelijamme ja tekniset asiantuntijamme auttavat mielellään. Heidän kaikkien yhteystiedot löydät täältä: Yhteystiedot | Camp Mobility

Katso myös hauska Facebook Live-lähetyksemme perjantai-aamulta klo 9:30: www.facebook.com/campmobility