Wolturnus aktiivipyörätuolit nyt Camp Mobilityltä

17 tammikuuta 2023

Wolturnus aktiivipyörätuolien myyntiedustus Suomessa on siirtynyt Camp Mobilitylle. Laajentamalla tuotevalikoimaamme ja toimittajayhteistyötämme haluamme varmistaa eri tuoteryhmien saatavuuden myös jatkossa ja tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman vaihtoehtoja eri vaatimuksiin, tarpeisiin ja tilanteisiin.

Wolturnus W5, Dalton ja Tukan aktiivipyörätuolit tilattavissa jo nyt!

Laadukkailla tanskalaisilla Wolturnus aktiivipyörätuoleilla on vankka kannattajakunta Suomessa. Ainutlaatuisen kevyesti kelattavat Wolturnus aktiivipyörätuolit valmistetaan aina yksilöllisesti käyttäjän mittojen mukaan ja adaptoidaan tarvittavilla varusteilla jokaisen vaatimusten ja tarpeiden mukaiseksi.

Saatavana joko kevyet ja tukevat täyshitsatut, täysin kiinteät pyörätuolit kiinteällä taka-akselilla tai säädettävämpiä versioita, alastaittuvalla, säädettävällä selkäosalla, säädettävällä taka-akselilla ja korkeus- ja kulmasäädettävillä tai erillisillä sivulle käännettävillä ja irrotettavilla jalkatuilla.

Wolturnus aktiivipyörätuoleihin voi valita kymmeniä eri tuki-, kelauspyörä-, kelausvanne-, -rengas- ja pinnasuojavaihtoehtoja. Perusrunkovärejä on 14 ja tukipyörän haarukoiden perusvärivaihtoehtoja 4, samoin kuin jalkatuki- ja selkäosavaihtoehtoja mallista riippuen. Lapsille on luonnollisesti oma W5 Junior malli ja XXL-kokoisille tai kovaan käyttöön vahvistetut W5 XXL ja Dalton XXL -mallit max. 250 kg. Lue lisää Wolturnus pyörätuoleista Aktiivipyörätuolit-sivulta.

Wolturnus W5 - vakaa, kiinteärunkoinen lippulaiva eri versioina

W5 kiinteärunkoiset aktiivipyörätuolit valmistetaan aina yksilöllisesti käyttäjän tarpeiden mukaan. Valittavana kiinteä tai säädettävä selkäosa, taka-akseli ja jalkatuki. Helppo käsitellä ja liikutella minimaalisella voimalla. ISO Törmäystestattu. Paino alkaen 6,5 kg. Käyttäjäpaino max. 170 kg.
Lue lisää tuotesivulta: 

Saatavana myös: 

  • W5S: kevyt, kaarevilla runkoputkilla max. 140 kg
  • W5SL: super kevyt, ohuilla runkoputkilla max. 80 kg
  • W5K: korkealle asennetulla jalkatuella ja lyhyemmillä säärimitoilla max. 140 kg
  • W5D: erillisillä, sivulle taitettavilla jalkalevyillä max. 140 kg
  • W5 Junior: lasten malli max. 75 kg
  • W5 XXL: vahvistetulla rungolla, kovaan käyttöön ja painavimmille max. 250 kg

 

Wolturnus Tukan - vahva kiinteärunkoinen heille, jotka tietävät mitä haluavat

Wolturnus Tukan on vahva, kiinteärunkoinen aktiivipyörätuoli avoimella open frame-rungolla, joka antaa ainutlaatuisen kevyen kelattavuuden ja elegantin ulkonäön. Runko on valmistettu alumiini 7020:sta, joka on vahvin hitsattavissa oleva alumiiniseos. Tukanissa on täysin hitsattu kiinteä selkäosa ja taka-akseli. Siksi se sopii erityisen hyvin kokeneemmille asiakkaille, jotka tietävät erityisvaatimuksensa ja mittansa.

Tukan A:han voi valita enemmän eri säätömahdollisuuksia: mm. säädettävä taka-akseli, alastaitettava selkätuki ja jalkatuki, jota voidaan säätää portaattomasti.

Max. käyttäjäpaino 120 kg. Lue lisää tuotesivulta:

 

 

Wolturnus Dalton - irrotettavilla jalkatuilla

Daltonissa on erilliset ylöstaitettavat jalkalevyt, joiden kulmaa ja korkeutta voi säätää. Jalkatuet ovat kääntyvät ja irrotettavat ja ne on nopea kiinnittää tai irrottaa. Myös Dalton valmistetaan aina yksilöllisesti käyttäjän aktiivisuustason, koon ja voimien mukaan. Perusmalli sopii aina max. 160 kg painoisille käyttäjille asti. ISO Törmäystestattu. Lue lisää tuotesivulta:

Saatavana myös: 

  • Dalton XXL: isokokoisille käyttäjille ja kovaan käyttöön vahvistettu versio max. 250 kg.
  • Dalton Light: ohuilla runkoputkilla max. 80 kg
  • Dalton Low: matalalla istuinkorkeudella: käyttäjille, jotka haluavat "potkutella" itse. max. 160 kg.
  • Dalton F: kelauspyörät edessä ja pitkillä käsituilla max. 160 kg.

Suosittelemme että asennus- tai sovituspalveluja vaativat tuotteet tilataan aina hyvissä ajoin ennen suunniteltua luovutusta, ja jo tilausvaiheessa kysytään tuotteen arvioitua toimitusaikaa sekä mahdollisesti nopeammin toimitettavia vastaavia rinnakkaisia tuotteitamme.

Myyntipalvelumme palvelee asiakkaitamme kaikissa tilanteissa. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse info@campmobility.fi. Myyntineuvottelijoiden yhteystiedot löydät täältä.