Apuvälineitämme voi nyt myös vuokrata!

3 kesä 2021

Liikkumisen ja päivittäisen toimintaympäristön apuvälineitämme voi nyt myös vuokrata. Uutena palveluna vuokraamme myös ramppiratkaisuja. Kun haluat vuokrata, ota yhteyttä info@campmobility.fi tai puh. 09-350 76 310 (ma–pe 8–16). Voit myös täyttää vuokrauksen yhteydenottolomakkeen netissä, jolloin me otamme yhteyttä sinuun:
Nettilomake.fi - Yhteydenottolomake asiakaspalveluumme

Minimi vuokra-aika 1 kk

Minimi vuokra-aika on yksi (1) kuukausi. Vuokra-aika alkaa vuokrakohteen toimituspäivästä. Vuokrasopimus voi olla määräaikainen tai voimassa toistaiseksi. Toimituspäivä sekä nouto- että palautuspäivä luetaan vuokra-aikaan. Sovitun vuokrahinnan lisäksi vuokratuote sisältää kertaluonteisen aloitusmaksun, joka veloitetaan ensimmäisen vuokran maksun yhteydessä. Vuokrat laskutetaan kuukausittain kuukauden lopussa. Jos vuokralleottaja on yksityishenkilö, vuokrahintaan lisätään arvonlisävero 24%.

Vuokrausaikana huolto veloituksetta

Camp Scandinavia vastaa toistaiseksi voimassa olevan vuokrasopimuksen aikana vuokratuotteen käytön mukaisesta huollosta. Vuokralleottaja velvoitetaan aina sopimaan huolloista ja korjauksista Camp Scandinavian kanssa. Turvallisuussyistä käyttäjä ei saa itse korjata eikä korjauttaa vuokratuotetta kolmannella osapuolella eikä tehdä siihen muutoksia.

Käytönopastus kuuluu hintaan

Vuokratuotteiden luovutuksen yhteydessä asiakkaalle annetaan käytönopastus. Vuokralleottajan tulee noudattaa tuotteen käyttöohjeita ja tarvittaessa käyttäjää opastetaan niiden noudattamisessa. Vuokralleottajan tulee huolehtia myös siitä, että käyttäjät noudattavat tuotteen käyttöohjetta ja mikäli vuokrakohteen huolto- tai uusimistarve johtuu siitä, että tuotetta on käytetty ohjeiden vastaisesti tai huolimattomasti, ko. kustannuksista vastaa vuokralleottaja. 

Palautuskuljetus järjestetään puolestasi

Kun vuokratuotteiden tarve lakkaa, ota yhteyttä info@campmobility.fi tai puh. 09-350 76 310 (ma–pe 8–16). Huolehdimme vuokratuotteen noudosta. Toimitus- ja palautuskulut veloitetaan erikseen.

Palautunut tuote pestään ja puhdistetaan hygieniaohjeistuksen mukaisesti

Camp Scandinavia vastaa vuokratuotteiden määräaikaista ja lakisääteisistä määräaikaishuolloista. Jokainen palautunut vuokratuote myös tarkistetaan, huolletaan ja puhdistetaan hygieniaohjeistuksen mukaisesti.

Tutustu uusiin vuokraussivuihimme

www.campmobility.fi/vuokraus  ja www.campmobility.fi/tuotteet/vuokratuotteet

-sivuilta löydät mm. tällä hetkellä vuokrausohjelmassa olevat vuokratuotteemme, vuokraushinnat, vuokrausehdot ja vuokrauksen yhteystiedot.

 

Huolettomasti Vuokraamalla! – Camp Mobility