Toimintatapamme Koronan aikana

7 huhtikuuta 2020

Noudatamme koronaepidemian (covid-19) aikana kansallisia ja paikallisten viranomaisten asettamia rajoituksia ja suosituksia. Myyntineuvottelijamme ja logistiikkakeskuksemme palvelevat normaalisti annettuja ohjeita noudattaen.

Myyntipalvelut toimivat normaalisti

Myyntineuvottelijamme ja varaosamyyntimme palvelevat normaalisti. Huolehdimme hyvästä käsihygieniasta ja sovimme sovitukset, luovutukset ja tapaamiset terveydenhuollon ammattilaisten kanssa alue- ja tapauskohtaisesti asiakkaan toiveiden ja ohjeiden mukaisesti. Myyntineuvottelijat vastaavat normaalisti myös puhelin- ja sähköpostitiedusteluihin. Myyjien ja myyntipalvelun yhteystiedot löydät täältä:

Tuotteiden toimituksissa ei viiveitä

Tuotteiden toimituksissa ei ole ollut viiveitä. Seuraamme tilannetta tavarantoimittajien kanssa ja pyrimme varmistamaan tuotteiden saatavuuden hyvällä ennakoinnilla ja riittävällä varastomäärällä. Logistiikkakeskuksemme toimii normaalisti.
Tietoa tuotteiden saatavuudesta saat myyntineuvottelijoiltamme tai 09-350 76 310 / info@campmobility.fi

Käsihygienia ja sovitustuotteet

Huolehdimme hyvästä käsihygieniasta, emme kättele ja huolehdimme sovitustuotteiden ja ajoneuvojen puhtaudesta. Myyntineuvottelijoillamme on myös mahdollisuus järjestää etätapaamisia tietokoneen tai puhelimen eri sovellusten avulla. Sovi organisaatiollenne sopiva yhteydenottotapa alueellisten myyntineuvottelijoidemme kanssa.

Huoltopalvelut ja koulutukset

Huoltopalvelumme toimivat normaalisti. Sovimme tapauskohtaisesti mahdollisista lähikontaktia vaativista huoltotoimenpiteistä. Lisätietoja huoltopalveluista: +358 400 408 083.

Siirrämme ammattilaisille suunnatut koulutustilaisuutemme myöhemmälle ajankohdalle.
Ilmoitamme uudesta päivämäärästä henkilökohtaisesti kaikille koulutuksiin kutsuttaville.

Pidetään hyvää huolta toisistamme

Mobilityn väki