Vahvat talouden tunnusluvut jatkuivat: Campille Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti

31 heinäkuuta 2023

Camp Scandinavia Oy:lle on myönnetty Suomen Vahvimmat (Strongest in Finland) Platina -sertifikaatti ja AAA luottoluokitustaso. Camp Scandinavia Oy:hyn kuuluu myös liiketoimintayksikkö Camp Mobility ja läheisessä yhteistyössä vuodesta 2019 alkaen, erillisyhtiö Camp Clinic Oy.

Suomen Vahvimmat Platina-sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna. Platina luokitus toimii merkkinä pitkäkestoisesta luotettavasta ja kannattavasta liiketoiminnasta. Suomen Vahvimmat sertifikaatit perustuu Suomen Asiakastiedon 7-portaiseen Rating Alfa -luottoluokitukseen. 

Luokitus on merkki yrityksen hienoista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö sertifioidun yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla.

Camp Scandinavia Oy:n rating 7/2023 tilinpäätöstiedoin on AAA. Liikevaihtomme nousi 2022 12,2 miljoonaan euroon (+12,3%) liikevoitto oli 247 000€ (+53%) joka on 2% liikevaihdosta ja omavaraisuus 61%. Vakituisen henkilöstön määrä nousi 36:een (+6).

Tästä Kiitos kuuluu asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja henkilökunnallemme. Haastavasta vuodesta ja erilaisista globaaleista epidemioista ja kriiseistä ja merkittävistä omista investoinneistamme huolimatta (mm. Tampereen logistiikkakeskuksen remontti ja laajennus) pystyimme ylläpitämään ja kasvattamaan sekä liikevaihtoa että tulosta.

Tilinpäätöstiedot löydät täältä.