Camp Mobilityltä hankinnat nyt myös osamaksulla tai leasing-sopimuksella

1 helmikuuta 2022

Camp Mobility- tili – osamaksu yksityisasiakkaille

Yksityisasiakkaat voivat maksaa apuvälinehankintansa joustavasti nyt myös osamaksulla, laskulla tai itselle sopivissa erissä Camp Mobility -tilin avulla. Osamaksulla on mahdollista saada jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.  Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään ja saat aina vähintään 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Tili soveltuu myös jatko-ostoihin kätevästi ilman uutta luottohakemusta.

Luoton haku tapahtuu verkossa tai mobiililaitteella täällä tai lähettämällä tekstiviesti CAMPMOBILITY numeroon 18311.

Vastaus tulee saman tien, mikäli hakijalla on suomalainen henkilötunnus, puhelinnumero, vakituinen työ tai on eläkkeellä eikä luottohäiriöitä ole. (max. luottoraja 6000e sis. alv. 24% ja tuotteen toimituskulut). Luotonantajana toimii Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Leasing – yritys- ja julkisyhteisöasiakkaille

Yritys- ja ja julkisyhteisöasiakkaille (Y-tunnus) on mahdollista ottaa käyttöön perinteisen vuokrauksen lisäksi nyt myös Leasing-rahoitusvaihtoehto.

Leasingin etuja on, ettei siinä ole laskutuslisiä eikä piilokustannuksia ja kulut pysyvät samana koko sopimuskauden ajan, joka mm. helpottaa budjetointia, säästää pääomaa tärkeämpään käyttöön ja varmistaa, että käytössä on aina uusimmat välineet ja laitteet.

Leasing-rahoitusajat ovat 12 kk, 24 kk, 36 kk, 48 kk tai 60 kk. Yleisin rahoitusaika on 36 kk eli 3 vuotta. Minimi leasing hankinta on 500e (alv.0%). Ylärajaa ei ole. Leasing-lasku tulee 3 kk välein ja maksetaan etukäteen. Leasing-rahoituksen tarjoaa Grenke-Leasing.

Lue lisää Camp Mobility -osamaksusta ja leasingista Rahoitus-sivuiltamme:

Vaihtoehtona myös vuokraus

Vaihtoehtona leasingille on edelleen tarjolla myös perinteinen kuukausivuokraus. Vuokraus on nopea tapa saada tuote heti käyttöön ja palauttaa kun tarve lakkaa – lyhyeksi aikaa tai pitkäaikaiseen käyttöön. Vuokratuoteemme ja vuokrahintamme löydät täältä: Vuokraus | Camp Mobility

Ota yhteyttä myyntipalveluumme 09 350 76 310 tai info@campmobility.fi ja pyydä neuvoa osamaksulla maksamiseen tai vuokra- tai leasing-tarjous!