Omaishoitajaliitto ja Camp Mobility yhteistyöhön

22 helmikuuta 2023

Camp Mobility tukee Omaishoitajaliitto ry:n Arjen turvallisuus -teemaa vuonna 2023.

Olemme mukana vuoden mittaan useissa Omaishoitajaliiton tapahtumissa ja julkaisuissa kuten 4 kertaa vuodessa ilmestyvässä Lähellä-lehdessä.

Omaishoitoon sopivia apuvälineitä ja vuokratuotteita on esillä muun muassa Omaishoitajaliiton Lähellä- lehdessä 1/2023:
Voit tutustua liitteen tarjouksiin sähköisesti myös täällä: https://www.campmobility.fi/Downloads/campmobility.fi/Omaishoitajaliitto-Lahella-lehti-Liite_1-2023-WEB.pdf

Arjen turvallisuus teemavuosi 2023

Turvallinen arki on pieniä tekoja ja vaaratilanteiden ennaltaehkäisyä. Kyse voi olla alkaen palovaroittimien toimivuudesta tai sähkökatkoksen aikana toimimisesta, aina tietoturvaan tai taloudelliseen turvaan asti, tai Camp Mobilityn tapauksessa: esteettömään ja turvalliseen kotiin ja kodin apuvälineisiin. Lue lisää Omaishoitajaliiton sivuilta: omaishoitajat.fi

Omaishoitajaliiton jäsenille -5% alennus kaikista ostoista ja vuokrista

Osana yhteistyökumppanuutta Camp Mobility tarjoaa Omaishoitajaliiton jäsenille tai heidän omaisilleen käyttöön tulevista apuvälineistä - 5%:n alennuksen kaikista Camp Mobilityltä tehdyistä ostoista ja vuokrauksista. Alennus koskee kaikkia valikoimassamme olevia tuotteita ja rahoitustapoja kuten osamaksu, vuokraus, postiennakkolasku ym.

Apuvälineitä ja vuokratuotteita voi tilata soittamalla myyntipalveluumme puh. 09 350 76 310 (palvelemme ma-pe 8-16) tai lähettämällä sähköpostia info@campmobility.fi Muista mainita tilatessasi kampanjatunnus OMA23.