Camp Mobility mukana Hyvä Ikä, FinnBuild ja Oulun Seniorimessuilla

23 elo 2022

Syksyn messu- ja tapahtumaputki lähestyy!  

Olemme mukana Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä Hyvä Ikä 2022 -messuilla 28.­-29.9. ja seuraavalla viikolla Finnbuild 2022 messuilla 4.-6.10. Lisäksi osallistumme Oulun Seniorimessuille 17. -18.9. ja Kehittyvä Vanhustyö -kiertueelle Seinäjoki, Frami 20.9. Pori Pripoli 6.10. ja Turku Messukeskus 8.11. - Tule tapaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin!

Hyvä Ikä ja Fysioterapia & Kuntoutus 28.-29.9. osasto 3P21

Hyvä Ikä ja Fysioterapia & Kuntoutus -messut tarjoavat näkökulmia vanhusten parissa työskenteleville ja ikäihmisille. Esillä on uusimpia tuotteitamme ja ratkaisuja asumiseen, hoivaan ja hyvinvointiin. Samaan aikaan järjestetään myös Fysioterapia & Kuntoutus -messut.

Miten ja mitkä tuotteet ovat kehittyneet? Mitä kaikkea uutta on tullut markkinoille? Mitä uusia parannuksia jo tutuissa tuotteissa? Tervetuloa tapaamaan tuttuja Uudenmaan ja HUS-alueen myyjiämme ja kokeilemaan miltä tuotteemme näyttää ja tuntuu oikeasti livenä! Lue lisää: Messuinfo | Hyvä Ikä (expomark.fi)

FinnBuild 2022 4. -6.10. osasto 3H11

Tule testaamaan ja kokeilemaan Camp Mobilityn esteettömyysratkaisuja ramppeja, luiskia, kynnyksiä, tukikahvoja sekä porrashissi- ja tasonostinratkaisuja, mukana myös uudet wc-nostimet. Paikalla esteettömyysasiantuntijamme Sami Salonen & Osmo Koivisto. Lue lisää: FinnBuild 4.-6.10.2022 rakennus- ja talotekniikka-ala | Messukeskus

Tarvitsetko pääsylipun?

Helpoiten saat lipun rekisteröitymällä vierailijaksi Messukeskuksen sivuilla Hyvä Ikä ja Fysioterapia & Kuntoutus 2022 | Ilmo (messukeskus.com) tai FinnBuild 2022 | Ilmo (messukeskus.com) tai voit myös pyytää meiltä sähköisen eKutsun (ammattilaisille) tai eLipun (muille kävijöille HUOM! Vain Hyvä Ikä) lähettämällä sähköpostia info@campmobility.fi

Etkö pääse paikalle?

Tilaa palvelut ja tuotteet senioreille -esitteemme info@campmobility.fi. Esitteessä syksyn messuilla mukana olevat tuotteet ja tuoteryhmät.

 

Oulun Seniorimessut 2022 17. -18.9. osasto 20

Suositut Oulun Seniorimessut tekevät paluun! Syksyllä 2022 Ouluhallilla keskitytään hyvään terveyteen, inspiroivaan vapaa-aikaan sekä sujuvaan arkeen. Messuilla on runsaasti näytteilleasettajia tarjoamassa tietoa ja ratkaisuja ikääntyvälle. Paikalla pohjoisen tehotiimi Taina Kosunen, GM Tapani Vuorinen ja vuokrauksen avainasiakaspäällikkö Mervi Jylli osastolla 19-20. Esittelyssä mm. kolmipyörä ja kokoontaittuva mopo sekä vuokraus ja osamaksumahdollisuudet. Lue lisää: Seniorimessut tekevät paluun! | Ouluhalli 17.-18.9.2022 (pohjois-suomenmessut.fi)

Kehittyvä Vanhustyö -kiertue 2022

Seinäjoki, Frami ti 20.9. klo 8-16

Vanhustyön ammattilainen, tervetuloa yksin tai työyhteisösi kanssa päivittämään ammattitaitoasi, tapamaan tuttuja ja viihtymään Pohjanmaan Kehittyvä Vanhustyö -tapahtumaan Seinäjoelle!  Osastollamme mukana uusia senioreille ja hoivatyöhön sopivia tuotteitamme sekä vuokrauspalvelut ja rahoitusratkaisut. Lue lisää: Pohjanmaa 2022 - Kehittyvä Vanhustyö (kehittyvavanhustyo.fi)

Pori Pripoli to 6.10. klo 8-16

Tule tapaamaa Mattia ja Merviä Pripoliin! Tapahtumassa voit tutustua vanhustyöalan yrityksiin, tuotteisiin ja palveluihin. Näyttelytilassamme esittelyssä uudet ja parannellut seniori- ja hoivatyön tuotteemme sekä vuokrauspalvelut ja rahoitusratkaisut. Lue lisää: Satakunta 2022 - Kehittyvä Vanhustyö (kehittyvavanhustyo.fi)

Turku Messukeskus ti 8.11. klo 8-16

Tule tapaamaa tuttuja ja tutustumaan uusiin! Esittelyssä uudet ja parannellut seniori- ja hoivatyön apuvälineet sekä vuokrauspalvelut ja rahoitusratkaisut. Lue lisää: Varsinais-Suomi 2022 - Kehittyvä Vanhustyö (kehittyvavanhustyo.fi)

Etkö pääse paikalle?

Tilaa palvelut ja tuotteet senioreille -esitteemme info@campmobility.fi
Esitteessä syksyn messuilla mukana olevat tuotteet ja tuoteryhmät.