Camp Mobility yhteistyöhön Liikehäiriösairauksien liiton kanssa

6 maaliskuuta 2024

Camp Mobility on solminut yhteistyösopimuksen Liikehäiriösairauksien liiton kanssa vuodeksi 2024 ja toi markkinoille Älylusikka Gyenno Bravo Twistin.

Suomessa on noin 50.000 essentiaalista vapinaa, 16.000 Parkinsonin tautia, 5.000 erilaista dystonioita ja 150 Huntingtonin tautia sairastavaa henkilöä. Lisäksi on muita harvinaisia liikehäiriösairauksia sairastavia. Valtakunnallinen etujärjestö tarjoaa sairastaville ja läheisille tukea ja neuvontaa, kursseja ja vertaistukea. Lisätietoja www.liikehairio.fi p. 02 2740 400 info@liikehairio.fi .

Älyteknologiaan pohjautuva lusikka/haarukka on lääkinnällinen laite, joka oppii ajan kanssa tunnistamaan käyttäjänsä liikehäiriöitä, tasapainottaa 85%:sti käsien tärinää ja vapinaa. Älylusikka mahdollistaa itsenäisen ja omatoimisen ruokailun vielä senkin jälkeen, kun tavallisilla ruokailuvälineillä ei syöminen enää tahdo onnistua.

Uusi tapa ruokailla vaatii harjoittelua ja siksi olemme ottaneet lusikan myös vuokratuotteeksi, jotta rauhallinen harjoittelu on mahdollista. Minimivuokra-aika on 1 kk, jonka jälkeen vuokratuotteen voi palauttaa tai lunastaa omaksi. Lue Lisää täältä: