Jalkaohjaus nyt myös R-net-elektroniikalla / LiNX-kosketusnäyttöohjaimilla voit käyttää myös kännykkää

13 marraskuuta 2020

Camp Mobilityn sähköpyörätuoleissa yleisesti käytettävän LiNX-elektroniikan REM400 ja REM500 kosketusnäyttöohjaimet toimivat myös kännykän kanssa eli ohjaimen avulla pystyy soittamaan puhelut, laittamaan Whats App viestit yms.

LiNX REM400 toimii kännykän kanssa LiNX REM500

Käytä kännykkää REM400 kosketusnäyttöohjaimella

REM400 erittäin monipuolisesti konfiguroitava kosketusnäyttö toimii pyyhkäisemällä/napauttamalla. Siinä on erittäin kirkas 3,5" värillinen LCD-näyttö, jossa mm. säädettävä näytön kirkkaus, monitoimipainikkeet, lista- tai ruutuvalikkonavigointi, äänimerkkitoiminto sekä nopeus- ja matkamittari.

REM400 on Bluetooth:lla yhdistettävissä jopa 3 eri laitteeseen samanaikaisesti (esim. tietokone ja kännykkä). Parita kännykkäsi ja joystick, jonka jälkeen voit soittaa puhelut ja kirjoittaa viestit suoraan ohjaimen avulla. Joystickia liikuttamalla kännykän näytöllä liikkuu kursori, jolla voit käyttää puhelinta normaaliin tapaan.

REM500: on kuten REM400, mutta täysin kosketusnäytöllinen ohjain, jossa ei ole joystickiä kuten REM400:ssa. REM500 on suunniteltu erityisesti erikoisohjainkäyttöön kuten leukaohjauksen kanssa käytettäväksi. Myös REM500:n voi yhdistää mihin tahansa LiNX-ohjaimeen, ulkoisiin painikkeisiin tai kolmannen osapuolen laitteisiin aivan kuten REM400:kin.

Lisätietoja LiNX-ohjaimista täältä:

Katso video täältä:

Jalkaohjaus R-net elektroniikallaJalkaohjaus R-net elektroniikalla

Jalkaohjaus saatavana nyt myös R-net-elektroniikalla

Camp Mobilityn kehittämä sähköpyörätuolin jalkaohjaus on saatavana LiNX- ja DX2-elektroniikkojen lisäksi nyt myös universaalilla R-Net elektroniikalla. Yhteensopivuus R-net elektroniikan kanssa tarkoittaa sitä, että jalkaohjaus on yhdistettävissä lähes kaikkiin markkinoilla oleviin sähköpyörätuoleihin, joissa jokin yllä mainituista elektroniikoista.

Lue lisää jalkaohjauksesta täältä:

Katso video täältä: