Henry Manni ja Camp Mobility yhteistyöhön

9 toukokuuta 2022

Pyörätuolikelaaja Henry Manni ja Camp Mobility ovat sopineet yhteistyö-kumppanuussopimuksen. Camp Mobility auttaa muun muassa uuden Invacare TopEnd -ratakelaustuolin hankinnassa. Henryn voi nähdä jatkossa myös Camp Mobilityn tapahtumissa ja eri viestintäkanavissa.

Camp Mobility auttaa Henryä mm. uuden Invacare TopEnd ratakelauspyörätuolin hankinnassa

– TopEnd -ratakelaustuolit eivät ole yleisesti myytävänä missään Euroopassa, ja ne valmistetaan vain erikoistilauksesta USA:ssa Miamissa, joten niiden tilaaminen vaatii pitkää pinnaa, sinnikkyyttä ja suostuttelukykyä sekä seuraavaksi matkaa Miamiin noutamaan, testaamaan ja säätämään tuolia ja toivottavasti samalla ensimmäistä harjoitteluleiriä tuolin kanssa, Henry kertoo.

Camp Mobility auttaa yhteistyökumppaneita auttamalla heitä apuvälineasioissa ja nostamalla esiin eri viestintäkanavissa.
Henry testaa ja antaa palautetta myös eri liikkumisen apuvälineistämme blogi-, instagram- ja facebook-päivitysten avulla.

–  Henry tekee valtavan tärkeää työtä usealla eri elämänalueella eri järjestöissä ja organisaatioissa. Yhteistyökumppanina Henry tuo iloa ja innostusta asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja työntekijöillemme ja on malliesimerkki, siitä kuinka jokainen meistä voi tavoitella unelmiaan ja elää omannäköistä elämää, sanoo Camp Mobilityn GM Tapani Vuorinen.

Henryn voi bongata Apuväline 2022 messuilla 11.–13.5. Helsingin Messukeskuksessa myös Campin osastolta. ­

Henry Manni

Pyörätuolikelauksen Paralympia-, MM- ja EM-mitalisti

Henry Manni on suomalainen pyörätuolikelaaja. Pyörätuolikelauksessa Mannilla on viisi MM-mitalia, yksitoista EM-mitalia, joista yhdeksän kultaista ja kaksi hopeaa. Lisäksi hänellä on paralympiapronssi. Manni kelaa T34-luokassa. Pyörätuolikelauksesta hänellä on myös monia nuorten arvokisamitaleita.

Lue lisää: henrymanni.fi
IG: @henrymanni
Twitter: @henry_manni
Facebook : facebook.com/henrymanni92