Camp Mobilitylle ISO 14001 ympäristösertifikaatti

23 helmi 2023

 

Camp Mobilitylle on myönnetty ISO 9001 laatujärjestelmän sertifikaatin lisäksi nyt myös ISO 14001 -ympäristösertifikaatti.

ISO 9001 on laadunhallintastandardi, joka asettaa vaatimukset yrityksen laadunhallintajärjestelmälle. Standardin tavoitteena on yrityksen toiminnan jatkuva parantaminen sekä asiakastyytyväisyyden lisääminen.

ISO 14001 ympäristöstandardissa puolestaan määritellään vaatimukset, joiden mukaan organisaation on tunnistettava ja ymmärrettävä toimintojensa sekä tuotteidensa ja palvelujensa ympäristönäkökohdat ja niiden vaikutukset.

Sertifikaatit ovat riippumattomia kolmannen osapuolen antamia päteviä todisteita työstä laadun ja ympäristön hyväksi. Camp Scandinavian ulkoiset auditoinnit Ruotsissa ja Suomessa suorittaa Research Institutes of Sweden AB (RISE) joka on Ruotsin valtion omistama riippumaton tutkimuslaitos, joka tekee yhteistyötä mm. yliopistojen sekä teollisuuden ja julkisen sektorin kanssa.

Jatkamme tulevaisuudessakin työtämme toiminnan jatkuvan parantamisen, asiakastyytyväisyyden ja ympäristöasioiden parissa.

Riippumattoman asiantuntijan (RISE) vuosittaiset auditoinnit sekä yrityksemme sisäiset auditoinnit tukevat toimintatapojen jatkuvaa parantamista ja ovat samalla vaatimus ISO 9001 ja ISO 14001 sertifikaattien voimassa pysymiselle.

Lue lisää laatukoordinaattorimme Merjan blogista: ISO 9001 ja ISO 14001 - Sertifioitua laatua asiakkaiden ja ympäristön hyväksi