Camp Kuopion uudet tilat mahdollistavat korkeatasoiset apuvälinepalvelut

11 kesä 2023


 

Camp Clinic, Camp Mobility ja Camp Scandinavia ovat muuttaneet uusiin remontoituihin tiloihin Itkonniemenkatu 9:ään Kuopiossa.

Camp Clinic Kuopio ja Camp Mobility ovat muuttaneet uusiin remontoituihin tiloihin Itkonniemenkatu 9:ään.  

Virallisia avajaisia vietettiin avoimin ovin ja tuotekoulutuksin 1.6. 2023 yhdessä asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja henkilökunnan kanssa.

Uudet tilat mahdollistavat entistäkin paremmat Camp Clinicin lääkinnällisen kuntoutuksen yksilölliset ortoosi-, jalkine- ja tukipohjallisratkaisut sekä Camp Mobilityn liikkumisen ja muiden päivittäisten toimintojen apuvälineiden sovitus-, luovutus- ja käyttökoulutuspalvelut  – nyt siis paikallisesti myös Kuopiossa.

Apuvälineklinikkatoiminta on yksityisen terveydenhuollon lupaa edellyttävää toimintaa. Ennen uuden toimipisteen avaamista on tehty valtava määrä työtä, jotta tilat ja toiminta ovat Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran lupaprosessin vaatimusten mukaiset, asiakkaille esteettömät ja terveysturvalliset sekä henkilökunnalle tarkoituksenmukaiset ja työturvalliset, rakennusmääräykset huomioivat ja ylipäätään toimivat, viihtyisät, kutsuvat ja tunnistettavat.

Avajaispäivänä paikalla olivat myös Camp Scandinavian ja Allard Support for Better Life Groupin johto ja muiden liiketoimintaryhmien edustajat ortoosiasiantuntijoista aina Mobilityn esteettömyyspalveluihin eli ramppi- / asunnonmuutostöihin ja vuokraukseen saakka.

Camp Kuopio on avoinna ajanvarauksella arkisin maanantaista perjantaihin klo 8–16.
Parhaan palvelun varmistat varaamalla ajan aina etukäteen:

Camp Clinic p. 044 507 6880 / info@campclinic.fi
Camp Mobility p. 0400 410 865 tai myyntipalvelu p. 09 350 76 310 / info@campmobility.fi

Camp Scandinavian asiakaspalvelu palvelee valtakunnallisesti p. 09 350 76 30 / info@camp.fi

Tervetuloa tutustumaan uuteen Camp Kuopioon – joko asioimaan tai vaan moikkaamaan!