CAMP 70 vuotta - uusi ilme ja uudet nettisivut

5 kesäkuuta 2024

Camp Scandinavia – 70 vuotta tukea parempaan elämään!

Tarkkasilmäisimmät teistä ovatkin varmaan jo huomanneet, että olemme pikkuhiljaa uusineet visuaalista ilmettämme. Uusiin Camp Mobilityn sivuihin voit tutustua osoitteessa www.campmobility.fi. Sama koskee kaikkia brändimateriaalejamme, aina some-kanavista, esitteisiin, käyttöohjeisiin, tapahtumamateriaaleihin ja aina toimipisteisiin saakka.

Tänä vuonna juhlimme 70-vuotiasta Camp Scandinaviaa, 45-vuotiasta Camp Scandinavia Suomea ja ensi vuonna 10-vuotiasta Camp Mobilityä.

Camp-logo on vuodelta 1978 – joten vaikka perinteitä vaalimmekin – oli jo aikakin uudistaa ilmettämme. Lisää Camp Scandinavian historiasta voit lukea Camp Scandinavia 70 vuotta sivustoltamme: Camp 70 | Camp Mobility.

Kaiken tämän tarkoituksena on luoda miellyttävämpi ja toimivampi käyttökokemus asiakkaillemme tuotteidemme parissa – Support for Better Life!

 

Tee löytöjä uudella OUTLET-tarjoustuotteet sivustolla!

asset_image

Uudelta OUTLET-tarjoustuotteet -sivultamme löydät tuotetarjouksia poistuvista tuotteista tai esittelykappaleista.

Lisätietoja tuotteesta ja sen kokoonpanosta saat myyntipalvelustamme info@campmobility.fi tai myyntineuvottelijalta Yhteystiedot | Camp Mobility.

Outlet-tuotteet löytyvät Tuotteet-alasvetovalikosta.

OUTLET-tuotevalikoimasta löydät myös tuotteita, jotka eivät ole normaalissa valikoimassamme. Katso tuotteen Vaihtoehdot-valikoista, kaikki tarjouksessa olevat, varastosta heti löytyvät koot ja kokoonpanot ja löydä juuri tarvitsemasi tuote – poistohintaan ja heti-toimituksella!

Lisätietoja OUTLET-tuotteiden tarkasta kokoonpanosta, varustelusta saat myyjiltämme, joilta voit tarvittaessa kysyä myös tarkan tarjouksen. Asiakaspalvelumme vastaa arkisin klo 8-16 myös asiakaspalvelumme numerosta puh: 09 350 76 310.