Apuvälinemessut 11.-13.5.2022 Helsingin Messukeskuksessa

10 maaliskuuta 2022

Tervetuloa Apuväline 2022 messuille 11.­-13.5.2022 Helsingin Messukeskukseen!
Tule tapaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin liiketoimintoihimme
Camp Scandinavian, Camp Mobilityn ja Camp Clinicin yhteisosastolle 6d50.

— Miten ja mitkä tuotteet ovat kehittyneet? Mitä kaikkea uutta on tullut markkinoille? Mitä uusia parannuksia jo tutuissa tuotteissa? Yli kahteen vuoteen ei olla nähty eikä olla päästy kokeilemaan miltä jo markkinoille tulleet tuotteet näyttävät ja tuntuvat oikeasti livenä!

Tule testaamaan ja kokeilemaan Camp Mobilityn uusimmat liikkumisen ja päivittäisten toimintojen tuotteet, hissi-/nostinratkaisut sekä mm. uudet kotihoitosängyt ja painehaava- & hybridipatjat.

Camp Scandinavian ortooseista esillä ovat mm. uutuudet ALFESS™ ja KiddieFLOW™, Camp Cliniciltä palvelut.
Lue lisää www.camp.fi

Olemme mukana myös Apuvälineradalla ja Liikuntamaassa

Validian ja Metropolia ammattikorkeakoulun rakentamalla Apuvälineradalla voi käydä kokeilemassa esimerkiksi Trident-ramppejamme, FourX 4-veto-, Invacare Aviva- ja Decon Flexlife-sähköpyörätuolejamme, kaikkia eri mopokeulojamme, eri tavoin ja eri lisälaitteilla varusteltuja manuaalipyörätuolejamme ja kaikkea muuta kivaa. 

Paralympiakomitean järjestämässä Liikuntamaassa voi käydä ajelemassa erilaisilla terapiapolkupyörillämme; rinnakkain ajettavalla tandemilla ja erilaisilla lasten ja aikuisten kolmipyörillä.

Tarvitsetko pääsylipun?

Helpoiten saat lipun rekisteröitymällä ammattilaiskävijäksi järjestäjän Apuväline 2022 -sivuilla tai voit myös pyytää sähköisen eKutsun (ammattilaisille) tai eLipun (muille kävijöille) lähettämällä sähköpostia info@campmobility.fi

Lue lisää: Messuinfo | Apuväline (expomark.fi)

Messulive pe 13.5. klo 9:30

Ilmoittaudu mukaan Messulive-webinaariin! Jos et jostain syystä pääse paikalle, voit ilmoittautua etänä mukaan webinaarilinkin välityksellä. Luvassa Live-terveiset Apuväline 2022 -messuilta, messutuote-esittelyjä ja asiantuntijahaastatteluja. Liveä juontamassa Helsingin myyjät Ville Valkeejärvi ja Jasmin Andersson. Ilmoittaudu tästä: