Peter Allard

Mikä ajaa minua yrittäjänä ja meitä 
yrityksenä eteenpäin?

On aina vaikeaa muutamin sanoin kuvailla, mikä on yrityksen eteenpäin vievä voima. Me CAMPilla pidämme sitä melko itsestään selvänä asiana, mutta lyhyesti selitettynä yrityksen ulkopuolella oleville ihmisille, se ei ole niin yksinkertaista. 

Haluaisin tietyssä kontekstissa selittää mikä voima yritystämme ajaa eteenpäin, henkilöille, jotka työskentelevät täysin eri työaloilla.

Havaitsin, että minulle itselleni itsestäänselvä asia ei olekaan niin yksinkertainen selittää ulkopuolisille - mutta yhtenä aamuna tajusin, mikä on se asia, joka tekee meistä yrityksenä ja niistä tuotteista joita valmistamme, tuotamme ja myymme niin erityisiä. Valmistan joka aamu aamiaisen, joka mm. koostuu 2 kananmunan munakkaasta sekä aurinkokuivatuista tomaateista. Tämän aamiaisen syön riippumatta siitä heräänkö erittäin aikaisin kotona tai olenko yöpynyt hotellissa (jos tämä on mahdollista saada hotellista). Voin näin ollen sanoa, että nämä aurinkokuivatut tomaatit ovat minulle tärkeitä ja antavat minulle päivittäisen aamurutiinin ja nautinnon. Mutta vaikuttaako se onko tarjolla aurinkokuivattuja tomaatteja vai ei, ihmisen elämään? Vastaus kysymykseen on ei. Se mitä me sen sijaan tiedämme tuhansien sähköpostien, puheluiden ja henkilökohtaisten tapaamisien kautta, on se, että ne tuotteet joita myymme muuttavat ihmisten elämää ympäri maailmaa.

Tämä voi esimerkiksi olla 9-vuotias osajalka-amputoitu poika Uppsalasta, jonka unelmana oli kyetä hiihtämään. Tämän unelman hän pystyi tuotteemme avulla toteuttamaan. Tai Jamie Whitmor, joka voitti taistelun syöpää vastaan ja joka kovan harjoittelun tuloksena ja tuotteemme käytön avulla voitti kunnioitetun ”best female athlete with disability 2014” palkinnon ESPY gaalassa ESPN:ssä. Tai sitten on 78-vuotias Jared, joka tanssi vaimonsa kanssa ensimmäisen kerran 20-vuoteen, sen jälkeen kun oli saanut tuotteemme käyttöönsä.

Nämä olivat vain muutamia esimerkkejä, missä jotain niin ”yksinkertaista” kuin komposiittimateriaali, muovi, metalli ja/tai tekstiilit voivat muuttaa elämää. Tämä on eteenpäin vievä voimamme - muuttaa elämää paremmaksi. Olemme tulleet pitkälle, mutta emme tyydy siihen vaan jatkamme kehittymistä.

Uskomme ratkaisuihin, jotka voivat muuttaa ihmisen elämää. Nämä ratkaisut haluamme löytää ja viedä tätä tietoa eteenpäin. Vielä on paljon tehtävää jäljellä ja se mikä antaa meille eteenpäin vievää voimaa, on saada joka päivä tuntea iloa mennä töihin. Tämä ei olisi ollut mahdollista jos ei sinulla, tuotteiden sovittaja, asiakas tai yhteistyökumppani olisi sama eteenpäin vievä voima kuin meillä on. Nimittäin se, että lähtökohtanamme on antaa paras mahdollinen yksilöllinen ratkaisu

-”Support for better life”.

© 2020 Camp Scandinavia • All Rights Reserved