Ainutlaatuinen Batec

Pyörätuolin eteen kiinnitettävät, sähköavusteiset Batec ajolaitteet ovat markkinat mullistava ratkaisu pyörätuolilla liikkumiseen: Kiinnitä muutamassa sekunnissa pyörätuoliisi ja jatka matkaa sähköavusteisesti. BATEC MINI on Batecin pienikokoisin sähköavusteinen ajolaite, jossa huippuajettavuus! Lue lisää täältä:

Gearwheelilla 40% kevyemmin

Decon Gearwheel on täysin mekaaninen kelauksenkeväjä, jossa on vaihde. Vaihteessa on 3 eri asentoa: 1:1 asento, jolloin pyörä toimii kuten normaali kelauspyörä, alennusvaihde, joka antaa noin 40 % enemmän voimaa kelaukseen
sekä alennusvaihde+mäkijarru -asento, jossa kelauspyörät on estetty pyörimästä taaksepäin. Lue lisää täältä:

Easywheel lisää tuolin leveyttä vain 1 cm

Decon Easywheel kelauksenkeventäjät keventävät kelausvastusta jopa puolella. Easywheel kelauspyörät lisäävät pyörätuolin leveyttä vain + 1 cm / puoli. Quick release -kelausakseleissa on 5 eri kiinnityskohtaa ja se voidaan adaptoida lähes kaikkiin pyörätuolimalleihin sopivaksi. Lue lisää täältä:

Adventus nokkapyörä kulkee jopa lumessa!

Uusittu Decon Adventus nokkapyörä helpottaa liikkumista esimerkiksi lumessa, hiekalla ja ruohikolla. Nokkapyörä asennetaan pyörätuolin jalkatukeen helppokäyttöisen pidikkeen avulla. Nokkapyörä on helppo ottaa pois ja asentaa paikalleen itsestään lukittuvan lukkokahvan avulla. Lue lisää täältä:

Seers pesutasoissa markkinoiden parhaat säätöalueet

Tutustu uuteen tuoteryhmäämme: Pesutasoihin! Hydraulisessa pesutasossa on laaja korkeudensäätö 41-94 cm, joka mahdollistaa potilaan helpon siirtymisen pesutasoon ja pesutasosta sekä hoitohenkilökunnan ergonomisen työskentelykorkeuden. Maksimikuormitus 240 kg. Suunta- ja keskuslukittavat pyörät. Tilaa esittely myyjiltämme! Lue lisää täältä:

SORG lasten ja nuorten pyörätuolit nyt meiltä!

Tutustu Sorgin uutuuksiin sekä tuttuihin ja turvallisiin malleihin uudella lasten pyörätuolit sivulla: campmobility.fi/lasten-pyoratuolit. Tiesitkö että useat SORG mallit kuten Vector ja Tilty Vario on tarkoitettu myös nuorille ja kevyille aikuisille? Sorg Loop RS, Mio ja Jump Alpha tarjoavat täysin uudenlaista istuintuentaa ja vauhdikasta menoa tarpeesta riippuen.

Peruspyörätuoli Vermeiren 708D Delight

Erityisesti sairaala- ja lainaamokäyttöön tarkoitettu teräsrunkoinen peruspyörätuoli kiinteällä selkäosalla. Tuoliin on helppo siirtyä ylöskäännettävien käsitukien ja sivulle kääntyvien jalkatukien ansiosta. Istumismukavuutta parantavat pehmustetut selkäosa ja pitkät pehmustetut käsinojat, joissa on helppo lukitus. Pyydä tarjous! Lue lisää täältä:

XXL-pyörätuolit Vermeiren Eclips ja V300 XXL

Vermeiren Eclips on alumiininen, kokoontaitettava pyörätuoli, jossa maksimikuormitus 200 kg. Lue lisää täältä:
V300 XXL pyörätuoli on ristikkorunkoinen tuoli, jonka maksimikuormitus 170 kg. Pyydä tarjous! Lue lisää täältä:

Hoiva- ja lepotuoli Alesia

Vermeiren Alesia hoiva- ja lepotuolissa on käyttäjäystävälliset perustoiminnot. Tuolin voi säätää lepoasentoon ja siinä on kallistettava istuin. Siirtymistä helpottavat tuolin alle työnnettävä jalkalauta, sivusuunnassa alaslaskettavat käsituet ja yhtenäinen työntökahva. Maksimikuormitus 140 kg. Pyydä tarjous! Lue lisää täältä:

Birdie EVO henkilönostimet nyt saatavana!

Uusissa Birdie EVO henkilönostimissa on uusia monipuolisia ominaisuuksia ja uusia teknologisia ratkaisuja. EVO-sarjan nostimissa yhdistyvät kaikki Birdien arvostetut ominaisuudet uusiin ominaisuuksiin, jotka entisestään parantavat sekä siirrettävän että nostimen käyttäjän käyttökokemusta. Lue lisää täältä: