Decon FLEXLIFE® kevytsähköpyörätuoli

Uusi Decon FLEXLIFE® on kevyt, kokoontaitettava sähköpyörätuoli, joka on paitsi kevyt, myös vahva ja tukeva. Paino ilman akkuja 23,5 kg, kallistus jopa 10º.

Mitat kokoontaitettuna (LxPxK) : 35 x 58 x 78 cm ja avattuna 59 x 93 x 98 cm.
2x250W moottorit ja 2x 6 Ah, 24V litium-akut. Max nopeus 6 kmh/h, max ajomatka 25 km. Max käyttäjäpaino 150 kg.

FLEXLIFE® on saatavana 2:lla eri varustetasolla: Basic ja Comfort. Flexlife -sähköpyörätuolit ovat kevyitä (alk. 26,5 kg sis. akut), mukavia, vakaita ja luotettavia. Älykkäiden akkujärjestelmien avulla voit helposti tehdä matkastasi joustavan. Lukuisten fiksujen lisävarusteiden ansiosta voi tehdä elämästä joustavampaa, Flexlife voidaan varustaa esimerkiksi matkapuhelintelineellä, pohjetuilla ja pää-/niskatuella yms.

Basic mallissa on 5 asentoon kallistettava, tarrakiristettävä selkäosa, pehmustetulla vettähylkivällä Bima verhoilulla, Bima vakioistuintyyny, säädettävä ja kokoontaitettava jalkalauta, 8 "etupyörät, 12" massiiviset takapyörät, akkujen pikalukitus, kaatumisesteet pikalukoilla, kokoontaittolukitus ja pieni ostoskassi.

Comfort mallissa on samat varusteet kuin perusmallissa lisättynä pehmustetuilla käsituilla, Bima Combi -painehaavaistuintyynyllä, swing-away joystick-pidikkeellä, jalkatuella ja etu- ja takavaloilla.

Tuotenro. Malli Käyttäjän paino
803480010 SÄHKÖPYÖRÄTUOLI FLEXLIFE BASIC KOKOONTAITETTAVA 150 kg
Flexlife D9 Play video
Flexlife D9
Flexlife D9 Bastian Play video
Flexlife D9 Bastian