Lasten tuotevalikoimamme on laajentunut. Lasten tuotteet on nyt koottu kätevästi samalle Lasten tuotteet -sivustoalueelle. https://www.campmobility.fi/lasten-tuotteet.html 

Camp Mobilitysta voit hankkia nyt kaikkia laadukkaat, saksalaiset SORG rollstuhltechnik:n lasten ja nuorten pyörätuolit ja seisomatelineet, GTM Mobilityn lasten aktiivituolit, Invacare:n Action Junior puoliaktiivi- ja Azalea Minor comfort-pyörätuolin sekä italialaiset Ormesa rattaat sekä seisoma- ja kävelytelineet. Moottorikäyttöisten lastenapuvälineiden valikoimassamme on mm. takavetoinen Vermeiren Forest Kids lasten sähköpyörätuoli ja Invacaren Colibri sähkömopo.

Manuaalipyörätuolit lapsille
Sivulta löydät kaikki uudet ja tutut SORG lasten ja nuorten aikuisten aktiivi-, puoliaktiivi ja comfort-tuolit, GTM Junior aktiivituolin sekä Invacare Junior ja Azalea Minor puoliaktiivi- ja comfort-tuolin. Kysy myös muiden tuolimallien ja istuintyynyjen pieniä kokoja myyjiltämme.

Sähköpyörätuolit ja mopot lapsille
Moottorikäyttöisten apuvälineiden valikoimassamme on uusi Vermeiren Forest Kids sähköpyörätuoli https://www.campmobility.fi/sahkopyoratuolit-ja-mopot-lapsille/forest-kids.html sekä keskivetoinen Invacare TDX SP2 sähköpyörätuoli ja Colibri sähkömopo, jotka pienen koonsa ansiosta soveltuvat myös lapsille ja nuorille.

Sängyt ja patjat lapsille
Valikoimassamme on nyt uusi vanha tuttu, Winncare Kalin lastensänky ja Invacare Scanbeta lastensängyt ja niihin sopivat lastenpatjat. Kalinia on saatavana 2 mallia ja 2 väriä ja Scanbetaa 3 mallia.

Rattaat lapsille 
Tutustu valikoimassamme olevien Ormesa BUG ja Clip rattaiden lisäksi uuteen, saksalaisen John GmbH:n, kolmipyöräiseen Josi-Wismi terapiarattaisiin, jotka soveltuvat erityisesti ulkoiluun ja retkikäyttöön. Josi-Wismiä voi käyttää myös polkupyörän perävaununa. https://www.campmobility.fi/rattaat-lapsille/josiwismi-rattaat-pyoravaunu.html

Medema Niga erityisistuin
Valikoimassamme olevan Medeman NIGA lasten erityisistuin ja terapiatuolin löydät nyt myös Lasten tuotteet > Erityisistuimet lapsille -sivulta. Niga soveltuu erinomaisesti myös syöttötuoliksi sekä kotiin että kodinomaisiin tiloihin.

Ormesa seisomatelineet ja kävelytelineet
Ormesan tutut lasten seisomatelineet ja lapsille suunnitellut monipuoliset Grillo kävelytelineet löydät nyt myös Lasten tuotteet > Seisomatelineet lapsille ja Kävelytelineet lapsille -sivuilta. Kysy myyjiltämme myös muita kävelytelinevaihtoehtoja, jotka soveltuvat lapsille ja nuorille. Muut rollaattorit löydät osiosta Kävelytelineet:

Kysy myös SORG seisomatelineitä myyjiltämme. SORGin seisomatelineet löydät myös täältä:
https://sorgrollstuhltechnik.de/model-overview/#modelltab-5