Maailman ensimmäinen patentoitu tasapainon, istuma-asennon ja hankausvoiman mittauslaite iShear ensiesittelyssä Apuväline 2017 -tapahtumassa Camp Scandinavian osastolla Tampereen messukeskuksessa 9.-11.11.2017.

Osastollamme D2 318 valmistajien edustajat ovat paikan päällä luennoimassa ja esittelemässä iShearia ja lukuisia muita uutuustuotteita. Tuote-esittelyjä ja tempauksia tasaisin väliajoin.

Pyörätuolin istuimessa liukuminen ja siitä johtuvat hankaumat ja painehaavat on valtava kliininen ongelma, mutta tähän asti sitä on ollut vaikea mitata. iShear on älykäs, maailman ensimmäinen patentoitu laite, joka mittaa istuma-asennon, tasapainon ja Total Shear Force eli pyörätuolin käyttäjän etu- ja takasuuntaisesta liikkeestä aiheutuvan hankausvoiman pyörätuolissa istuessa. iShear-laitteen avulla terveydenhuollon ammattilaiset pystyvät valitsemaan oikean istuintyynyn, arvioimaan oikeat säädöt ja sovittamaan pyörätuolin täydelliseen istuma-asentoon jokaisen asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

iShear asennetaan istuintyynyn alle, istuintyynyn ja pyörätuolin istuimen väliin. iShear sopii 35-50 cm:n istuileveyksisille pyörätuoleille.

iShearia käytetään mittauslaitteen ja mobiililaitteeseen asennettavan mobiiiliaplikaation välisellä Bluetooth-yhteydellä. Mobiiliapp tallentaa, vie ja jakaa jokaisen käyttäjän henkilökohtaiset mittaustulokset reaaliaikaisesti. Henkilökohtaiseen tilastoon tallentuvat eri mittaustulokset ovat vertailtavissa keskenään. Muistiinpanoihin voit kirjoittaa jokaisen asiakkaan henkilökohtaiset mittaustilanteessa huomioitavat muistiinpanot ja havainnot.

Tilaa esittely tai mittausaika myyntineuvottelijoiltamme tai tilaa yksikköösi oma iShear-mittauslaite.
Lataa esite:

Lue lisää: http://campmobility.fi/istuintyynyt/vicair-istuintyynyt/ishear-tasapainon-istuma-asennon-ja-hankausvoiman-mittauslaite.html ja ishear.com

Katso video: https://youtu.be/dmiEGMaJyII