LiNX-ohjaimet

Invacaren kaikki sähköpyörätuolimallit toimitetaan jatkossa uudella LiNX-elektroniikalla. Vaihto tapahtuu portaittain maalis-huhtikuun aikana. Samalla toimitukset vanhoilla ohjausjärjestelmillä päättyvät. Varaosatoimitukset vanhoihin malleihin jatkuvat normaalisti.

LiNX on uusi helppokäyttöinen ohjausjärjestelmä, jossa on innovatiivinen ja intuitiivinen tekniikka, ja joka tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen pyörätuolin käyttäjille ja paremmat ohjelmointimahdollisuudet huoltohenkilöstölle.

Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:
• Uusi valikoima erilaisia joystick-ohjaimia: esim. REM 400 kosketusnäyttöohjain joystickillä
• Uusi valikoima erikoisohjaimia
• Yksinkertainen, langaton ohjelmointi
• Parannettu käyttökokemus
• Valikoima erilaisia virtalähteitä

LiNX-elektroniikkaan voit tutustua lataamalla Linx-esite täältä:
Invacare sähköpyörätuolit, joissa Linx-elektroniikka löydät täältä:

LiNX-ohjelmointi mahdollista oppia nopeasti

LiNX-elektroniikan avulla ammattilaiset voivat konfiguroida ja räätälöidä sähköpyörätuolit käyttäjälle sopivaksi nopeammin ja intuitiivisemmin. Ohjelmointi tapahtuu langattomasti esim. puhelimeen, tablettiin tai tietokoneelle ladattavan LiNX Invacare App:n avulla.

Tulossa koulutuskiertue huoltoammattilaisille!

Invacare ja Camp Mobility järjestävät yhdessä huoltohenkilökunnalle suunnatun LiNX-koulutuskiertueen kevään 2019 aikana. Tarkempi kiertueaikataulu ja kutsut koulutukseen ilmoitetaan mahdollisimman pian.

Kattava tietopaketti LiNX-elektroniikasta löytyy sivustolta https://invacarelinx.com/edo-en/, josta voi myös ladata ohjelmointisovelluksen. Tutustu myös www.linx4you.com sivustoon, jonka avulla voit valita oikean elektroniikan käyttäjän tarpeiden perusteella.

Lisätietoja:
Teemu Jokihaara
huoltopäällikkö
Camp Mobility

Tapani Vuorinen
General Manager
Camp Mobility