Kuva: https://www.facebook.com/www.rovop.fi

Kuva: https://www.facebook.com/www.rovop.fi

Olemme aloittaneet yhteistyön Aleksi Kirjosen kanssa. Aleksi kokeilee ja testaa Camp Mobilityn apuvälineitä ja jakaa kokemuksiaan, havaintojaan ja vinkkejään ROVOP eli Rajoitteet ovat vain omassa päässä -sivustonsa kautta.

Aleksi on “pyörätuoliextremen” pioneeri Suomessa ja entinen paralympiaurheilija. Rajoitteet ovat vain omassa päässä sanomaa ja siihen liittyviä videoita hän on tehnyt iloksemme jo vuosia. Tarkoitus on antaa vertaistukea, rohkaista kokeilemaan ja jakaa jokapäiväiseen elämään liittyviä käytännön vinkkejä muille pyörätuolin käyttäjille ja henkilöille, jotka apuvälineiden kanssa puuhaavat.

“Rajoitteet ovat vain omassa päässä tarkoittaa, että moni asia on mahdollista kun uskaltaa kokeilla, on valmis soveltamaan, ei pelkää ottaa apua vastaan, muistaa ettei kaikkea tarvitse tehdä kuten muut, ympäristö on kaikille sopiva ja muistaa, että epäonnistumisetkin kuuluvat elämään.”

Alla olevassa videossa Aleksi näyttää kuinka näppärästi uusi kevyt Küschall K-series aktiivituoli otetaan autoon mukaan:
Videon voi katsoa myös täältä: https://www.facebook.com/www.rovop.fi/videos/352223395500324/

https://www.facebook.com/www.rovop.fi/videos/352223395500324/

Aleksia voit seurata Camp Mobilityn facebookissa:
https://www.facebook.com/campmobility/ 

Tavoitteet ovat vain omassa päässä löydät kaikista näistä kanavista:
ROVOP facebook: https://www.facebook.com/www.rovop.fi/
ROVOP instagram: https://www.instagram.com/akirjonen/
ROVOP nettisivut: https://www.rovop.fi/
ROVOP kauppa https://printmotor.com/rovop/index
ROVOP youtube: https://www.youtube.com/user/aleksikirjonen